Nem tagadom, torkig vagyok… – Ismét új klippel jelentkezett a Face Bang

Nem tagadom, torkig vagyok… – Ismét új klippel jelentkezett a Face Bang

Ezúttal a friss maxi címadó dalához készült kisfilm került publikálásra, mely a novemberben megjelent, szatírtámadást bemutató „Hol van ma Európa szépe?”

(https://www.youtube.com/watch?v=UwvHTBGzW7A ) klip közvetlen előzményének is tekinthető. A „Nem tagadom” videója többek között egy „karaokes”, zenekarosdit játszó csajos bulit mutat be, miközben a szöveg görbe tükröt állít korunk eltorzult párkapcsolatai elé. A Keresztes Krisztina énekelte sorok női szemszögből láttatják napjaink hétköznapjait, hangulatait. A felvétel érdekessége, hogy az új Face Bang klipben szereplő lányok-asszonyok a valóságban is barátnők. Bár a Czverencz Ákos által megszemélyesített szatír most nem látható, azért a háttérben érezhetően jelen van…

A Keresztes Steve (ex-Sybille) szerzeményeit előadó trendetlen banda a klippel egy időben, december 2-án tette közzé a „Nem tagadom” rádióverzióját is, mely már aznap is több kívánságműsorban kérhetővé, elérhetővé vált.

További zenekari hírek, benne a hamarosan esedékes élő lemezbemutatókról, a Face Bang együttes honlapján (http://facebang.hu/ ) illetve a banda hivatalos Facebook oldalán (https://www.facebook.com/FaceBangBand/ ) érkeznek majd hamarosan.

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X