Négy videoklip és egy backstage videó készült a rockzenei flashmobról

2021. augusztus 21.-én rendezték meg Dunaújvárosban a rockzenei flashmobot, amelyen 400 magyar és külföldi zenész játszott, egészen 8 éves kortól 72 éves korig – erről 4 videoklip és egy backstage videó is készült.

Az eseményen nem csak profi zenészek voltak, hanem szimpla műkedvelők is részt vettek, szinte minden korosztályból, még külföldről is szép számmal jelentek meg. A fellépők között a tradicionális japán dobos hagyományokat ápoló taiko együttes mellett gyerekkórus is megtalálható volt.

 Erről szól, ez a lényeg. Teljesen mindegy, hogy ki honnan jön, de még az is, hogy hová tart. A fontos, hogy van egy nap az évben, amikor kortól, nemtől, bármifajta világlátástól függetlenül összegyűlhetünk több százan, és eközben egyáltalán nem foglalkozunk azzal, hogy mi mindenen tudnánk vitázni. Ehelyett kitekerjük az erősítőt, odaverünk a dobnak, miközben boldogan mosolygunk egymásra – fogalmazott Gajda Ferenc, a CityRocks főszervezője. Azt is hozzátette: az itt felszabaduló energiák semmihez sem foghatók, még azok is libabőrösek lesznek tőle, akik mögött egyébként évtizedes színpadi rutin áll, és egyáltalán nem számít, hogy valaki idős beatzenész vagy nyakig kivarrt metál arc.

Egyébként a CityRocks idén tartotta első külföldi rendezvényét is, aminek a csodálatos erdélyi Bonchidán lévő Bánffy-kastély adott helyet. Erről a videók hamarosan elérhetők lesznek.

Itt meg tudjátok nézni a dunaújvárosi esemény videóit:

Pink Floyd – Another Brick In The Wall – 400 musicians rock flashmob – CityRocks cover:

Linkin Park – New Divide – 400 musicians rock flashmob – CityRocks cover:

Amy Winehouse – Rehab – 400 musicians rock flashmob – CityRocks cover:

Republic – Neked könnyű lehet – 400 musicians rock flashmob – CityRocks cover:

400 zenész Dunaújvárosban – backstage video – CityRocks rock flashmob 2021:

Kövessetek minket további hírekért itt:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X