Mr. Fotel-Rocker – új Alcohol videoklip érkezett Ambrus Zoltánnal és KITT-tel, a beszélő autóval, szeptemberben lemezmegjelenés

A Rock FM-en debütált új dallal és hozzá készült videóval jelentkezett az ALCOHOL zenekar. A Mr. Fotel-Rocker dalhoz javarészt Crazy Mama Pubban forgatott videót a zenekar-főnök Tóth Sándor “Csövi” forgatókönyve alapján Vörös Renátó készítette, főszereplője pedig az Irigy Hónaljmirigyből ismert ex-Alcohol tag AMBRUS ZOLTÁN, aki mellett feltűnik KITT, a Knight Rider sorozat ikonikus szereplője, akinek a tökéletes mása elevenedik meg a klipben, Zoli pedig vezeti is, valamint a dalban vokálozik SCHROTT PÉTER (Continoom, ex-Tűzmadár).

alcoholklip
▶️ Alcohol – Mr. Fotel-Rocker hivatalos videoklip: 
www.youtube.com/watch?v=fdGT1LU5lmA▶️ Alcohol – Remélem zavarok lemez rendelés:
www.ahl.hu

A Tóth Sándor “Csövi” vezette Alcohol harmadik nagylemeze “Remélem zavarok” címre hallgat majd, és idén szeptember 9-én jelenik meg az EDGE Records gondozásában, a felvételek pedig Cserfalvi Zoltán ‘Töfi’ segítségével nyerték el végleges hangzásukat. A korongon bónusz felvételként helyet kap az idén 5 éve megjelent, mindeddig csak a YouTube-on elérhető, 4 milliós nézettséget produkáló “Rockhimnusz” is, amely rengeteg magyar énekes és zenész közreműködésével készült.

A bandát legközelebb augusztus 19-én, Halász-Rock Fesztiválon lehet elkapni, a lemezmegjelenő buli pedig a szeptemberi Rock On Fest-en lesz.

▶️ Alcohol Facebook:
www.facebook.com/Alcoholzenekar/

▶️ V. Rock On! Fest 2018 Facebook esemény:
www.facebook.com/events/152354575493568/

▶️ II. Halász-Rock Fesztivál Facebook esemény:
www.facebook.com/events/1909996465698788/

▶️ Edge Records Facebook:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X