Motorosok ezreivel dörren be a fesztiválszezon Alsóörsön

Szerdán kezdődik a jubileumi Open Road fest

Motorosok ezreivel dörren be a fesztiválszezon Alsóörsön

Képtalálat a következőre: „open road fest 2019 europe”Szerdán huszadik alkalommal nyílnak ki a kapuk, hogy a motorok, zene és szabadság szerelmesei együtt indítsák be a szezont. Június 5. és 9. között Alóörsön pörgeti majd a hangulatot többek között a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and theParazol, és az Anna and the Barbies is. Idén is elárasztják a Balaton partját a vasparipák egy felejthetetlen felvonuláson, de lesznek vezetett túrák, kaszkadőr show, freestyle motocross, légi parádé és számtalan egyéb izgalmas napközbeni program. Sőt a legszerencsésebb fesztiválozó egy vadiújHarley-valgazdagodva tér haza.

Képtalálat a következőre: „open road fest 2019 edda”

A leghíresebb visszaszámlálás és a legvadabb magyar rockerek

A 20. Harley-Davidson Open RoadFestzenei palettáján olyan ikonok szerepelnek, mint a 30 éves Tankcsapda, a 40 éves Karthago, az Edda Művek, az Ivan and theParazol Karácsony James-szel kiegészülve, Anna and the Barbies, GanxstaZolee és a Kartel, AWS és persze a hab a tortán, a leghíresebb visszaszámlálását jegyző svéd EUROPE zenekar. De a buli természetesen a koncertek után sem ér véget.

Képtalálat a következőre: „open road fest 2019 gangsta”

Extrém fazonok, a legújabb generáció és vonulás a Balaton partján

Képtalálat a következőre: „open road fest 2019 erdős csaba kaszkadőr”

A zene mellett a látványos attrakciók is főszerepbe kerülnek a jubileumi eseményen. Erdős Csabi minden eddiginél extrémebb kaszkadőr show-val készül, de lesz freestyle motocross bemutató, légi parádé és ismét mindenkit elkápráztat majd a Gravity Academy. A legkisebbek is kiemelt szerepet kapnak, lábbal hajtható motorjaikra pattanva nevezhetnek a Kids Race-re, amelyet ezúttal egy igazi motoros fenegyerek, a Tankcsapda gitárosa, Sidirajtoltat el.

Képtalálat a következőre: „open road fest 2019 tankcsapda”

A Motor Show Budapest Gála keretén belül kiderül, melyik a legszebb épített motor Alsóörsön, de lesz Stihl motormosó,láncfűrészes szobrászat és Timbersportbajnokság is. A fesztivál ideje alatt 2 vezetett túrához csatlakozhatnak az érdeklődők, szombaton pedig minden idők legvidámabb motoros felvonulására készülnek a szervezők.

Képtalálat a következőre: „open road fest 2019 ivan and the”

Idén is mindegy, hogy ki, mivel érkezik…

…mert van, aki egy vadiújHarley-val fog távozni, hiszen egy Harley-Davidson Street 750 talál gazdára a fesztiál hivatalos nyereményjátékában.AHarley-Davidson Múzeum különleges relikvia gyűjteménnyel várja az érdeklődőket. Akik pedig próbára tennék a legújabb vasparipákat, azok tesztvezetéseken vehetnek részt.

Képtalálat a következőre: „open road fest 2019 ORF”

 A jubileumi rendezvény számos meglepetéssel, tűzijátékkal és felejthetetlen élményekkel készül. Már csak a szikra hiányzik és berobban a buli!

20.Harley-Davidson Open Road Fest – 2019.06.5-9., Alsóörs

www.openroastfest.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X