Morte Silmoris!!! Haverockerek verseny!

Hello Világ!

Mint tudjátok, indítottunk egy versenyt, Haverockerek névvel. Videókat, zenekarokat már láthattátok, de hogy honnan a zenekar, vagy miért jelentkeztek senki nem tudhatja! 😀Természetesen mi gondoltunk  rátok, hogy könnyebb legyen a döntés, ezért hetente egy interjút teszünk ki a zenekarokkal. Ez alapján talán könnyebb lesz eldönteni szavazzatok-e.

Jelentkezőink a Morte Silmoris! Nagyon köszönjük nekik a bizalmat, és a jelentkezést!
Ha bejön a zenekar stílusa, zenéje, vagy a tagok tetszenek akkor igazán nyomhattok egy Like-ot videójukra 😀

Interjúra FEL!

 

IMG_1146

Mit tudhatunk röviden a zenekarról?

 

2003 -ban alakult a banda Répcelakon azzal a céllal, hogy pár thrash feldolgozás mellett főleg saját számokat komponáljunk.
Az elmúlt évek alatt többször átalakult a zenekar, majd pár év csend után 2013 -ban újraalakult egy kivétellel teljesen új tagokkal.
Honnan jött a név?

 

Ez egy kitalált név, pontos jelentése nincs, de talán a “csendes halál” felel meg szabad fordításban.
Egy fantázia világban, szerepjátékban megalkotott név, mi innen kölcsönöztük.

(Like-al szavazhattok a zenekarra)

Morte Silmoris – Under Myself (Haverockerek verseny)Nyomjatok egy Like-ot a videóra ha tetszik! Ezzel segíthetitek a zenekar nyerési esélyeit!2003 -ban alakult a banda Répcelakon, majd tagcserék és pár év szünet után 2013 -ban Kapuváron szerveződött újra. Dallamos Thrash Metal a fő csapásirány, angol nyelvű saját számokkal és pár feldolgozással (Metallica, Megadeth, Kreator).Jelenlegi tagok :Kiss Patrik – dobokKiss Vámosi István – basszusgitár Varga Csaba – ritmusgitárZalka Dávid – szólógitár,énekNem rég készült el a három számos demónk.Link a demohoz: https://www.youtube.com/watch?v=aufGXNaYTe0&list=PLysRIQg-1LhT0ANos0osCEiSWY3qXqNWT

Szerző: Haverock Közösség, 2015. október 30.

Milyen visszajelzéseket kaptok?

 

Rétegzenéről beszélünk, ha a thrash metal kerül szóba, ennek ellenére egyre több rajongót szerzünk és nagyon pozitívak a visszajelzések.
Szerepeltünk a soproni tehetségkutatón, ahol a profi szakmai zsűritöl kimagaslóan jó kritikákat kaptunk, valamint egy díjat is sikerült elhoznunk.
Milyen hangulatúak a bulik?

 

Hihetetlenül inspiráló számunkra, ahogy a koncerteken megy a haj és fejrázás, vagyis a headbangelés.
És nem csak a Kreator feldolgozásra, de a saját nótákra is. Szeretnénk is minél több fellépést szervezni, minél több helyre eljutni.
12442842_881967261917580_763044797_n
Miért jelentkeztetek a versenyre?

 

Szeretnénk megragadni minden lehetőséget, hogy több zeneszerető emberhez is eljusson a muzsikánk, valamint ez is egy megmérettetés, állunk elébe.

Mit üzentek az szavazóknak?
 
Ugyanazt tudom csak üzenni, mint mindig: hallgassatok jó zenét, igazi zenét… és gyertek koncertekre, mert csak így az élő bulikon maradhat talpon a rock/metal!
Nagyon köszi a válaszokat! Rockerek ti pedig szavazzatok, ha tetszik a dal, illetve a zenekar!
cropped-Untitled-11.png
 

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X