Mohaember a moziban! Drastik Putto zenekar első klipje‏

Hello Világ!

 

Mohaember a moziban! – Megelevenedik a Drastik Putto zenekar első klipje

Május 19-én mutatja be Mihalik Ábel (Kispál és a Borz) saját bandája első, animációs technikával készült, trash-hatású videoklipjét a Toldiban, ahol a vetítésen túl a Drastik Putto a színpadon is folytatja a bulit. A hangulatot a Dot & Line animációs blokkja fűti fel.

Drastik Putto_band

A klip készítője, Máté Andris a MOME-n végzett animáció szakon. A Mohaemberrel négy hónapig foglalkozott, de állítása szerint a szám és ő azonnal együtt tudtak működni. „Legelső hallgatásra megvolt az alapötlet és a látvány a lelki szemeim előtt, egyeztetésre csak a storyboard és a karakter kapcsán ültünk össze a zenekarral. Nagyon izgalmas dolog 3-4 perc kedvéért felépíteni egy saját világot. Az ember csak dolgozik, dolgozik, miközben ő maga is elmohásodik…” – mondta Andris a gyártási folyamatról. Szerinte egy klip akkor jó, ha valahol a képző- és az alkalmazott művészet határán egyensúlyoz, és működik hang nélkül is akár, önálló alkotásként.

Drastik Putto: Mohaember (trailer):

A klip nem akárhol kerül bemutatásra, egyenesen a Toldi moziba ülhet be rá a nagyérdemű. Ráadásul animációs rövidfilm-vetítéssel egybekötve indul be az este, amiben a Dot & Line csapata volt az együttes segítségére. A premier után a Drastik Putto tagjai élő koncertet adnak, valóságos formába öntve a vásznon látott jeleneteket.

Drastik Putto_photo

Ábel így jellemezte a többekre ráillő Mohaember dalát: „Lusta zene a lustaságról. Magamnak írtam egyfajta figyelmeztetésként. Szerintem sokan hajlamosak vagyunk Pató Pálként mindent magunk előtt tolni. Olvastam is valami cikket a napokban, hogy a restség genetikai mutáció. Hát, röhögtem egy jót, majd nyugtáztam, hogy naugye”.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1529181927389609/ Helyszín: Toldi mozi (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)

Időpont: május 19. (csütörtök) 22:00

Belépés: 1000 Forint

A zenekar tagjai: Mihalik Ábel – ének Borbély Mátyás – basszusgitár Bubenyák Zoltán – billentyű Csókás Zsolt – gitár Papp Csaba – dob

Untitled-11-300x238

 

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X