Moby Dick, Vesztegzár, Noctis

Hello kedves olvasó!
Gondolom a Szombathelyiek hallották hogy Szombaton indul a Moby Dick buli másik két zenekarral!
Erről a három bandáról és a közelgő koncertről írtam nektek pár sort!

Koncertről röviden:
Március 14.-én szombaton kerül megrendezésre a koncert a Végállomás klubban.
Sajnos elővételre már nincs lehetőség, de helyszínen még megvásárolhatjátok a jegyet 2200 Ft-ért, illetve  a Haverock közösség hírdetett egy nyeremény játékot amelyben koncert jegyet lehet nyerni ITT!

Kapunyitás: 19:00

Noctis zenekar:

Mit tudhatunk a zenekarról kicsit bővebben?

A zenekar jó pár éve alakult Ajkán, és azóta is ott próbálunk. A kezdeti évek szárnypróbálgatásai után alakult ki a nagyjából végleges tagság és a zenei irány. Az eltelt hosszú évek ellenére a lelkesedés töretlen, vannak még terveink!

Milyen koncertre számíthatunk a Végállomás színpadán?

Reméljük, hogy hangos lesz, és a hangzás is jó lesz!!!  Hogy mire számíthattok? Billentyűvel kísért Euro-Power Metal egy kis progresszív ízzel, dallamos énekkel, igazi gitárszólókkal.

Mit tartogattok erre az évre?

Reméljük, hogy mihamarabb végzünk a már feljátszott második teljes albumunk utómunkáival, és valamilyen formában a közönség elé tárhatjuk. Valamint minél több helyre eljutni az országban.

Mit gondoltok milyen lesz a Moby Dick zenekarral egy színpadon?

Biztosan jó, mi már nagyon várjuk! A zenekar idősebb tagjainak valószínűleg nosztalgikus érzései lesznek a régi klasszikusok hallatán.

Köszönöm a válaszokat Sütő Péternek!

Vesztegzár:

Egy igazi thrash szögelésre lehet tőlünk számítani. A koncert hetének első felét éppen Smici soproni stúdiójában fogjuk tölteni, ahol a második lemezünkön dolgozunk. A basszus- és gitárfelvételek lesznek soron. A hétvégén pedig kiszabadulunk, hogy Vesztegzár alá vonjuk a Végállomás Klubot. Egy jó kis feszültség levezetésre lehet majd számítani a stúdiózást követően, ahol nyoma sem lesz fáradtságnak. Legalábbis nagyon reméljük. 🙂

A koncertprogram alapvetően a 2012-es Beteg világ lemezünkre épül majd, de ha már stúdió, új lemez, akkor egy új dalt is előveszünk majd a tarsolyból. Ezen túl egy demó-korszakos dalra is számíthattok.

Ez az évünk egyértelműen az új lemezről fog szólni. Remélhetőleg május-június környékén meg is jelenik. Jó lenne eljutni minél több fesztiválra a nyáron, az ősszel pedig az ország lehető legtöbb klubjában be szeretnénk mutatni új lemezünket.

Köszönjük a válaszokat!

Moby Dick zenekar:

Egy pörgős bulira, mint mindig! Lesznek új dalok a Földi pokolról és természetesen régi klasszikusok, ami garancia a jó hangulatra! Szeretjük Szombathelyt, jó a közönség, szívesen járunk vissza!

Olyan nincs, hogy egy Moby Dick bulira ne lenne érdemes eljönni! Aki volt már MD koncerten az tudja, mindig a maximumot próbáljuk adni, szívvel, lélekkel!

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az új albumra! Az év végi szakmai és közönséglistákra is felkerültünk és nagyon szépen fogy az album! Ez egyértelmű válasz, hogy bejött az új album a rajongóknak!

Köszönjük a választ Schmiedl Tamásnak, és utólag boldog névnapot kívánunk!

Haverock Közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X