Moby Dick klippremier: a “Mindegy egy” című dalhoz készült videóval jelentkeztek a thrasherek

Újabb rendhagyó videóval jelentkezett a Moby Dick az áprilisban megjelent, Terápia című 11. korongról. A magyar thrash metal alapcsapata ezúttal a “Mindegy egy” tételhez hozott nyilvánosságra egy, a Terápia dalhoz készült videóhoz hasonlóan nem szokványos klipet, amely egyedi látványvilággal támogatja meg a dal hangulatát.

Képtalálat a következőre: „moby dickminden egy”

A kezdőtéma a falhoz vág, meggyomroz, és micsoda pofátlanság, hogy csak egyszer játsszuk el! A legrövidebb szám az albumon, de nincs hiányérzetem, minden benne van. A refrénben nem akartam kétlábdobot, de Béla esküdött rá, így végül beadtam a derekam, és nem bántam meg. Igaza volt, kellett az oda!” – olvashattuk Smicitől még az áprilisi HammerWorld magazinban a dalról.

A tavaly megjelent Okos világ klipjével együtt, a Valóság és a Terápia című dalok után ez a negyedik új Moby Dick dal a Terápia lemezről, amelyhez videó készült, erről Smici most így mesélt:

Első pillanattól nagyon tetszett az Aurora “Rock n Roll” című dalára készült videó, anno dicsértem is Vigiéknek, meg Pusztai Zolinak. Azóta is a fejemben motoszkált, és most a Moby Dick új lemeze kapcsán újra szóba jött. Kérdeztem is Zolit, hogy nem tud-e összehozni az alkotóval, mert egy ilyesmit el tudnék képzelni a Moby Dick új albumához is. Innentől már felpörögtek az események, megcsörgettem a videó alkotóját, Fülöp Gábort és nagyon szimpatikusan, örömmel fogadta az érdeklődésemet. Mondta, hogy küldjek át pár dalt és ha valamelyik beindítja a fantáziáját, akkor részéről működik.

Korábban megjelent Moby Dick klipek:

▶️ Moby Dick Terápia:
www.youtube.com/watch?v=GdN9F-y73Gw

▶️ Moby Dick Valóság:
www.youtube.com/watch?v=HR5uBh55aV0

▶️ Moby Dick Facebook:
www.facebook.com/mobydickzenekar/

▶️ Hammer Records Facebook:
www.facebook.com/HammerMusicHungary/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X