Mobilmánia: megjelent a Fénypokol DVD, budapesti nagykoncert 2016 július 16-án!

Hello Világ!

 

Exkluzív video előzetes!

A HammerWorld magazin 2016 nyári számának ajándék mellékleteként látott napvilágot a DVD, a pesti koncerten vendég Vikidál Gyula, Donászy Tibor és Hornyák Péter!

A mai naptól országszerte kapható a Mobilmánia zenekar friss koncert DVD-je. A két éve megjelent Fénypokol album turnéjának kiemelt állomása volt a tavaly nyári koncert a Barba Negra Trackben, a remek hangulatú koncert sok kamerás profi DVD felvételét ezúttal nem a hagyományos lemezboltokban, hanem az újságosoknál lehet keresni.
A HammerWorld magazin nyári (július – augusztusi) számának ajándék melléklete a Mobilmánia DVD, melyhez így a magazinnal (és egy további ajándék CD-vel – Words Of Blood) együtt rendkívül kedvező áron (999 Ft-ért) juthatnak hozzá a zenekar rajongói! A DVD mellékletes HammerWorld minden nagyobb újságos kínálatában megtalálható, így az összes nagyobb benzinkúton és bevásárlóközpontban is, kiemelt forglalmazója a Relay és Inmedio bolthálózat.

A DVD-n 18 dal csendül fel, a legnagyobb Mobilmánia és P. Mobil slágerek, vendég a csapat alapító tagja Vikidál Gyula és megidézik Tunyogi Péter emlékét is.

A DVD megjelenést budapesti nagykoncerttel ünnepli meg a zenekar, ahol nem csak kapható lesz a friss DVD, hanem dedikálás és közönségtalálkozó keretében a zenekar barátai közösen ünnepelhetik a koncertanyag megjelenését.

A koncertre szombaton (2016 július 16-án) este 6 órától kerül sor a budapesti Barba Negra Track nagyszínpadán. A különleges alkalomra különleges vendégeket hívott a zenekar: Vikidál Gyulát (P. Mobil, P. Box, István, a király), Donászy Tibort (Edda, Beatrice, P. Mobil) és Hornyák Pétert (Ossian, Cool Head Clan). Az így megerősített  Mobilmánia különleges dobshowra is készül. Ezen az estén a Mobil(mánia), TRB családfa rajongói Zeffer András és a RockBand műsorát is meghallgathatják.

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X