“Mizu” veled Rock Memories?

Kis rövid, de friss hírrel, interjúval jelentkezünk MOST!
Itt a Rock Memories zenekar! Kiderítettük mi újság velük mostanában:
Rock Memories
Milyenek voltak idén az eddigi koncertek?
Tavasszal nagy örömünkre sok koncertet adhattunk. Összességében mind jól sikerült. Sopronban a Bohémiában a már szokásos brutál jó buli volt, fantasztikus hely, fantasztikus a közönség. Harkán egy motoros bulin zenéltünk Deák Bill Gyula es a Beatrice előtt, nagy élmény volt. Lövői West Wind motorosok szezonnyitó bulijára is ismét meghívást kaptunk ahol a szokásos szeretettel fogadtak bennünk, szinte ide már ,,haza járunk zenélni”. A motorosok tényleg jó emberek. Már említettük, hogy a Hoffer-suliba járunk még gitár és dob oktatásra. Június 26-án Sopron Zenél! néven egy nagy szabású rendezvényt szervezett Hoffer Péter a suli vezetője. Az öt órás koncert alatt kétszáz zenész lépett színpadra. Itt megint egy életre szóló élménnyel gazdagodtunk, hisz a Moby Dick zenekarral és Pohl Misivel is együtt zenélhettünk, több ezer ember előtt. Eszméletlen jó, reméljük lesz folytatás.
Miket tartogattok még a nyárra?
Jelenleg több koncert még szervezés alatt, a Facebookon majd mindenki értesülhet róla, hogy hova sikerül eljutnunk. Közben teljes gőzzel dolgozunk a saját számokon.
És az évre?
Továbbra is szeretnénk egy jó minőségű hang felvételt készíteni pár dalból.
Hogy látjátok, mennyire ível felfelé a zenekar?
Azt tapasztaljuk, hogy egyre több embert mozgatunk meg. Jó érzés, hogy eljönnek utánunk ahol épp koncertezünk és már saját dalinkat is énekelgetik. Többen kértek már tőlünk zenekaros pólót ( folyamatban! ) – ezek mind nagy erőt adnak nekünk a folytatáshoz.
Milyen jövőt képzeltek a zenekarnak?
Szeretnénk minél több koncertet adni, hogy még többen megismerhessenek bennünk és zenénket.
Meddig szeretnétek elmenni?
Nagy nevű zenekarok, pl. Depresszió, Moby Dick stb előtt fellépni nagy álmunk… És persze mi is szeretnénk, ha majd megjelenne egy lemezünk.
Hol láthatunk benneteket legközelebb?
Mint már említettem több koncert szervezés alatt, amíg nem fix nem árulnánk el. Győrszemerén július 25-26-án rendezik meg a Pünkösdkor a rossz időjárás miatt elmaradt Kamionos találkozó. Számítunk rá, hogy mi is ott lehetünk. De Csornára és Zsirára is hívtak minket egyéb rock estre.
 Sopron zenél további videók ITT, és ITT!!!
Nagyon köszi a válaszokat! További sikereket kívánunk nektek!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X