Mire vágysz? A Barba Negra megadja

Hello Világ!

A modern, dallamos metál, a vérbeli rockabilly, vagy a punk-rock a szíved csücske? Költői kérdésünkre most nincs rossz válasz, hiszen a Barba Negra Trackben mindhárom zenei műfaj képviselteti magát a héten. Íme 3 album, amely élőben fog megelevenedni előttünk a Track deszkáin: War Eternal, Eszpresszó Negro, Jópofa – ha ennyitől még nem tudod miről beszélünk, nem baj, olvass tovább!

Dallamos death metál? Augusztus 17-én érkezik az Arch Enemy a Barba Negra Track-be. A svéd banda húzós 2 évet tud maga mögött, több mint 200 koncertet adtak, miközben több mint 40 országban fordultak meg, a legkeményebb fesztiválok fellépői között vannak ott, csak hogy a legnagyobbakat említsük; a németországi Wacken, a csehországi Brutal Assault, vagy a Summer Breeze fesztivál. A színpadon Alissa White-Gluz énekesnő mellett ott lesz a Nevermore-ban megismert szőke gitáros-isten, Jeff Loomis is.

Arch Enemy

A svédek előtt egy hazai csapat, a divideD játszik, akik ugyancsak a dallamosabb, modern metál vizein eveznek, 2014-es megalakulásuk óta. Zenéjük egyaránt táplálkozik a 80-as évek hardrock és heavy metal slágereiből, a 90-es évek északi metalzenéiből, de indusztriális, elektronikus és szinti-pop elemeket is használ. Augusztus 17, totál metál, Track!

Hazánk egyik legnépszerűbb rockabilly bandája, a Mystery Gang augusztus 18-án fogja felforrósítani a hangulatot a Trackben. Az ’50-es évek legizgalmasabb fekete-fehér zenei világából táplálkozva hozzák el nekünk garage-jungle-rockabilly slágereiket, melyekből csak úgy sugárzik a nagyvárosi életérzés. Vérbeli vintage hangzás, a jól megszokott, nyers rockabilly uralja majd az étert. A srácok az új albumukkal, az Eszpresszó Negro-val érkeznek, hogy átélhessük, mikor ’hajnali árnyak jönnek, hajnali árnyak mennek, démoni hangokat egy zenekar penget’ – és hogy mi lesz a hajnali végszó? – az augusztus 18-án kiderül!

Mystery Gang

A koncerteknek itt még nincs vége, hiszen augusztus 19-ére az Alvin és a Mókusok egy nagyszabású punk-rock bulira hív mindenkit a Trackbe! A banda a következő meghívót intézte rajongóihoz:

„Kedves Barátaink! Idén 20 éves lett a második nagylemezünk, a JÓPOFA. A jubileum kapcsán augusztus 19-én, a BARBA NEGRA TRACK-ben a teljes albumot előadjuk, persze az örökzöld slágereinkkel körítve! Hallgasd meg, hogy szól 2016-ban az UTAK MELLETT A FÁK, a RÉMÁLOM, az UNOM MÁR vagy akár az ISTEN VELETEK! A koncertről felvétel készül – készüljetek Ti is!”

thumbnail_Alvin és a Mókusok

Ehhez nincs is több hozzáfűznivalónk, augusztus 19-én találkozunk a Trackben, addig is hangolódunk az estére, max hangerőn toljuk a legnagyobb Alvin és a Mókusok slágereket, hogy aztán péntek este együtt énekelhessük a zenekarral.

Arch Enemy: https://www.facebook.com/events/1787314438169663/

Mystery Gang: https://www.facebook.com/events/1648623238794289/

Alvin és a Mókusok: https://www.facebook.com/events/586913454819268/

—————————

Licitálj zenekaros csomagokra! Aki megnyeri a licitet a pénze Daganatos gyermekekért alapítványhoz kerül.

https://www.haverockkozosseg.hu/zenekari-aukcio/

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X