Minden napra 1 koncert – Barba Negra Track, a zenei oázis

Hello Világ!

 

A fesztiválszezon beköszöntével sem áll meg az élet a fővárosban, sőt, minden napra jut egy-egy ígéretes koncert-élmény, elég csak elzarándokolni a Duna mellett, a Rákóczi híd lábánál lévő oázisba, a Barba Negra Track-be, ahol a héten nem lesz egy olyan este sem, hogy élőzene nélkül maradnánk. Zenei időutazásra hív a MEN In The Box formáció, de a legnagyobb AC/DC és Uriah Heep slágerekre tombolhatunk az AB/CD és a Heep Freedom zenekar jóvoltából. De a Track-ben debütál Póka Egon és Tátrai Tibor új zenekara a Póka-Tátrai ReGeneráció, önfeledt bulizásra csábít a Kelemen Kabátban, az ősi rockot hozza el nekünk a Mobilmánia és Vikidál Gyula, de érkezik a Magna Cum Laude is, hogy vidám nyári, búfelejtő koncertjével minden felleget eloszlasson az égről és lelkünkről.

Szellem a dobozból, avagy MEN In The Box a Track-ben

A MEN In The Box nem csak egy szokványos koncert lesz július 12-én a fővárosi éjszakában, hanem egy olyan este, amikor zenei szeánszon idézzük meg a Seattle város grunge-ban fürdő világát, egy misztikus éjszaka, ahol életre keltjük Layne Staley-t és az Alice In Chains zenekart. Utazásunk vezetőit, a tribute banda tagjait érdemes bemutatni, hiszen olyan magyar művészekről van szó, akiket nem csak az Alice In Chains iránti rajongás, de szoros barátság is összetart. Kovács Tamás (Powertrip, Németh-Kovács Akusztik, Ko-Ver), Németh Szabolcs (Németh-Kovács Akusztik), Vilkó (Action, Ganxsta Zolee és a Kartel), Luki (Hollywood Rose) és Bánfalvi Sanyi (Neck Sprain, Magma Rise, Ákos) a Barba Negra Track színpadán fogja feleleveníteni a legnagyobb kedvenceket. Létezés, nem létezés, az élet nagy kérdései, a féltve őrzött, sokszor ki nem mondott gondolatok, rázva, nem keverve. És ha ez még nem lenne elég, a Grunge Electric Sopron vendégzenekar társaságában lépnek majd színpadra. Egy füstös, rockos, jólesően melankolikus bulira készülhetünk, vendég zenészekkel és legendás dalokkal, találkozó július 12-én a Barba Negra Trackben!

Men in the box

Részletek:

MEN In The Box

Dátum: 2016. július 12.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Vendég: Grunge Electric Sopron

Menetrend: 18.00 – kapunyitás
Jegyárak:
– 1499 Ft – elővételben
– 1999 Ft – helyszínen

 

Perszelő rock and roll este a Track-ben

Megkínálhatunk egy AC/DC és Uriah Heep csomagajánlattal? Akkor gyere te is július 13-án a Barba Negra Track-be és zúzzuk szét a képzeletbeli falakat és üvöltsük együtt kedvenc slágereinket bele a pesti éjszakába! A két legendás zenekar megannyi slágereit eleveníti fel a két hazai brigád ezen az estén. A Heep Freedom és az AB/CD legénysége is már több mint egy évtizede hódol kedvencei előtt, s szórakoztatja a nagyérdeműt. Koncertjeik utánozhatatlan hangulata, a zenei pezsgés minden alkalommal magával ragadja a közönséget. A rock and roll este további vendége lesz Kiss Endi a Hooligans zenekarból.

Add át te is magad az érzésnek és tombolj a rock legendák himnuszaira!

ABCD_Track

Részletek:

AB/CD, Heep Freedom

Dátum: 2016. július 13.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Vendég: Kiss Endi (Hooligans)

Menetrend:

18.00 – kapunyitás

19.10 – Heep Freedom – Uriah Heep Tribute Band

20.30 – AB/CD
Jegyárak:  1999 Ft

 

Póka – Tátrai Regeneráció a Trackben

Póka Egon Benedek és Tátrai Tibor munkássága mindenki számára nyilvánvaló: olyat alkottak ők, ami egy korszakot határozott meg, közelebb hozta a szabadságot az emberekhez, a zenéjük, alkotásaik a mai napig a legjobbak között szerepelnek – hatásuk érezhető a zenei élet minden szegmensében, s dalaiknak köszönhetően ezrek döntöttek úgy, hogy hangszert vesznek a kezükbe. Július 14-én a Barba Negra Track színpadán debütálnak új zenekarukkal, hogy egy felejthetetlen estével ajándékozzák meg rajongóikat. Egy új kezdet ez, amely a Regeneráció nevet kapta.

A banda tagjai:

Póka Egon – bass
Tátrai Tibor – gitár
Baricz Gergő – ének
Tornóczky Ferenc – gitár
Szakadáti Mátyás – dob

Mire lehet majd számítani július 14-én a Track-ben? Nosztalgia, örömzene vagy épp új dalok?

“Hangerőre. De lesz minden, minden, amit szeretünk: a mi kedvenceink másoktól, mások kedvencei tőlünk. Örömzenélés mindenképpen, valamennyire nosztalgia is. Ma már elvétve lehet hallani azokat a dalokat, amik elindítottak akár minket is a zenélés felé – Cream, Hendrix, Zeppelin. Azt pedig bátran kijelenhetem, hogy a banda minden tagja imádja hallgatni és játszani a dalokat, ráadásul elég jók is vagyunk benne, szóval a közönség se lesz szomorú. De lesz újdonság az öregeknek és a fiataloknak egyaránt. Senki ne számítson öreges maszatolásra, ez kérlek kőkemény rock’n’roll lesz, a legjava. ”

Póka-Tátrai ReGeneráció

Részletek:

Póka-Tátrai Regenráció

Dátum: 2016. július 14.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Vendég: Szekeres András és zenekara

Menetrend: 18.00 – kapunyitás

Jegyárak: 2990 Ft

Kelemen Kabátban megyünk a Track-be

A Kelemen Kabátban 2011-ben bombaként robbant be Nyári Dallam című slágerükkel és azóta már rengeteg nagy bulit, teltházas koncertet tudhatnak a hátuk mögött. A csapat óriási hévvel készül minden egyes fellépésére, de a július 15-i Track-es bulira még egy adag extrát rápakolnak majd a srácok.

Sok látványos színpadi elemmel készülünk, amik máshol még nem voltak láthatóak. Zeneileg – hangzásilag pedig az idei nyár legerősebb koncertje várható, sok-sok próba és technikai felkészülés előzi meg ezt a bulit.” – fejti ki Boldi.

Előttük két vendégzenekar fogja a hangulatot megalapozni: a SuperStereo és az Egy Másik Zenekar.A SuperStereos Laskai Viktorral az idei Nagy-Szín-Pad során barátkoztam össze, egy jó hangulatú élő – elektronikus zenekaruk van ütős slágerekkel. Az Egy Másik Zenekart A Dal című műsorból ismerjük, jó dalaik vannak, hangulatában nagyon illenek ehhez az estéhez.” – teszi hozzá Boldi.

Nyári gyerekek a Balaton parton, azaz, a Duna parton, egész pontosan a Barba Negra Track-ben július 15-én végig bulizzuk az estét, készüljetek!

Részletek:

Kelemen kabátban

Kelemen Kabátban

Dátum: 2016. július 15.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Vendég: Superstereo, Egy Másik Zenekar

Menetrend: 18.00 – kapunyitás

Jegyárak: 1999 Ft a készlet erejéig, utána 2499 Ft 

 

Mániákus este a csillagos ég alatt – Mobilmánia & Vikidál Gyula a Track-ben

Július 16-án a Barba Negra Track-ben újra egy színpadon áll majd Vikidál Gyula és a Mobilmánia. Az ős-rock ereje találkozik és ütközik össze az ifjonti lázadó energiákkal, hogy együtt robbanva egy különleges atmoszférát hozzon létre. Zeffer Andrásék tapasztalata, színpadi rutinja, és zenei alázata az első bálozó koncert-látogatót is magával ragadja. Mindez Vikidál Gyulával kiegészülve pedig a non-plus ultra.

Ez lesz az az este, ahol az Ördög elbukik és a fénypokol, hangvihar, és tűzeső után mindannyian megérkezünk, és együvé leszünk. Csatlakozol? Akkor szombaton várunk a Track-ben!

Mobilmania_Vikidál gyulával_Track

Részletek:

Mobilmánia & Vikidál Gyula

Dátum: 2016. július 16.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Vendég:  Donászy Tibor és Hornyák Péter (ex Ossian) és Zeffer András és a RockBand

Menetrend: 18.00 – kapunyitás

Jegyárak: 1999 Ft a készlet erejéig, utána 2499 Ft

Tájról tájra, majd a Barba Negra Track-be érkezik a Magna Cum Laude

Július 17-én, vasárnap a Magna Cum Laude egy igazi nyár esti búfelejtő koncertet ad a Barba Negra Track-ben.

Sok-sok feledhetetlen pillanat köthető már a zenekarhoz, akik az örök érvényű, életigenlő, ám néhol keserédes dalaikkal hozzájárultak már boldogsághoz, ünnepléshez, és néha még a felejtéshez is. Énekeltek már nekünk vidám Pálinka dalt, Vidéki sanzont és újra színezték hangulatunk, minden egyes koncertet ünnepé varázsoltak, hogy aztán hálás szívvel bandukolva hazafelé csak azt várjuk, hogy mikor mehetünk újra Magna Cum Laude koncertre. Mert minden egyes alkalommal feltölt, felemel, újrarendez, kívül, belül, mert jól esik testnek-léleknek. Tehát bulizni, pálinkázni vágyók, irány a Barba Negra Track és hallgassuk Mező Misiék dalait a csillagos ég alatt! Az est vendége a Roy & Ádám Trió lesz.

Magna Cum Laude

Részletek:

MAGNA CUM LAUDE

Dátum: 2016. július 17.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Vendég:  Roy & Ádám Trió

Menetrend: 18.00 – kapunyitás

Jegyárak: 2490 Ft a készlet erejéig, utána 2990 Ft

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X