Minden Lángol – a Lovecrose zenekar új lemeze már elérhető!

A Lovecrose zenekar második albuma is megjelent, Minden Lángol címmel és a Hammer Records (Edge Records) jegyzi. A lemez a Hammerworld magazin novemberi számához mellékletként lehet kapni, illetve a zenekar Facebook oldalán is elérhető. Akik pedig interneten szeretnék meghallgatni, annak itt van pár link is:

Az albumon 11 dal található, ezek nagy része már single formában megjelent, a lemez nagy promóciója pedig a nemrég megjelent Árulás című klipes dal volt, Dudás Ivett (Tales of Evening) vendégszereplésével. A teljes lemez hangzásáért a No Silence Studio kollégája, Simon István, Simi felelt. Gyulán készült el a mix és a master, a felvételeket pedig a zenekar gitáros-dalszerzője, Csiszár Ádám vezette le Zalaegerszegen. Devecz Ádám tervezte az album és a csapat új grafikai elemeit és logóit. ,,Nagy kedvencünk lett a csapatunk új grafikája amit minél többféle merchen keresztül szeretnénk népszerűsíteni, ezek már elérhetőek a zenekar Facebook shopjában.” – mesélték a srácok.
A zenekar 2018-tól kezdve több partnerrel is dolgozott ([S]Syndrome production, No total films, Portrait Shot), hiszen szerettek volna minél több számhoz klipet is készíteni.
„Stílusban egy sokkal kiforrottabb irányba indultunk el ezzel az új anyaggal, a hangzás és a témák is koherensebbek mint anno az Alvilág és Égnél volt, sok kritikát megfogadtunk.” – árulták el. – ,,Az a Lovecrose-os hangzás, ami jellemez minket és ahonnan elindultunk, szerettük volna, hogy megmaradjon. Stílusban a modern metal és a metalcore továbbra is a fő irányvonal, ugyanakkor színesítettük kicsit egy-két dalunkat, deathcore, hardcore elemek is felfedezhetőek, valamint ami talán sok mindenkinek nagy meglepetés volt az a legutóbb megjelent balladánk, a Felkavar.”

Klasszikus metalcore elemekből áll a Mindenható, Nyughatatlan, Por és hamu és eddig ezek a legnépszerűbb és legnézettebb dalok azok közül, amik eddig megjelentek. A zenekar jó visszajelzéseket kapott, illetve a nézettségük is jelentősen nőtt az elmúlt másfél évben, amióta elindult a Minden Lángol korong dalainak megjelenése.
,, Hosszú út vezetett idáig, egy új felállásban indultunk el az előző lemez megjelenése után nem sokkal, de úgy érezzük ez a Lovecrose egységes, jól tudunk együtt dolgozni és továbbra is nagyon sokat tanulunk egymástól. Nagyon lelkesek vagyunk az új lemez miatt, szeretnénk ha minél több emberhez eljutna.”– mondta Csiszár Ádám, a zenekar gitáros/dalszerzője.
A zenekar reméli, hogy az idei év változékonysága és korlátozásai jövőre már nem lesznek jelen és 2021 tavaszán elindulhatnak egy lemezbemutató turnéra a Minden Lángol lemezzel.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X