Mexacito! Haverockerek verseny!

Hello Világ!

 

Mint tudjátok, indítottunk egy versenyt, Haverockerek névvel. Videókat, zenekarokat már láthattátok, de hogy honnan a zenekar, vagy miért jelentkeztek senki nem tudhatja! 😀Természetesen mi gondoltunk  rátok, hogy könnyebb legyen a döntés, ezért hetente egy interjút teszünk ki a zenekarokkal. Ez alapján talán könnyebb lesz eldönteni szavazzatok-e.

Jelentkezőink a Mexacito! Nagyon köszönjük nekik a bizalmat, és a jelentkezést!
Ha bejön a zenekar stílusa, zenéje, vagy a tagok tetszenek akkor igazán nyomhattok egy Like-ot videójukra 😀

Interjúra FEL!

 

_MG_9801_kesz

Mit lehet tudni a zenekarról?
2004 -ben állt össze ez a formáció, akkor még E.U. zenekar (Európai Unintelligensek) néven kocsmarockot játszottunk. Tehát jártuk a kocsmákat, és feldolgozásokat nyomattunk egész este. Nem volt nagy kihívás, jó bulik voltak, de egy idő után éreztük, hogy szeretnénk valami maradandóbbat, értékesebbet alkotni.
Nagy hatással volt ránk a Black Sabbath, Black Label Society, Down, és a magyar MOOD is, így ebbe az irányba indultunk el. 2007 elején nekiálltunk saját számokat írni, és megfogant az új bandanév is.
És honnan jött ez a név?

 

Az nyilvánvaló volt, hogy E.U. zenekarként már nem folytathatjuk, azt a fejezetet lezártuk.
Basszerosunk hozta a Mexacito nevet, ami eredetileg “megszakító” lett volna, és a mai napig így is ejtjük. Még akkor is, ha tudjuk, nagyon nem így kellene 🙂
 (Like-al szavazhattok a zenekarra)

Mexacito – Most (Haverockerek verseny)Nyomjatok egy Like-ot a videóra ha tetszik! Ezzel segíthetitek a zenekar nyerési esélyeit!2007 -ben alakult a banda a korábbi E.U. zenekar tagjaiból. Zúzós, ugyanakkor dallamos saját számok magyar szöveggel, elsősorban a következő zenekarok által inspirálva:Black Sabbath, Mood, Black Label Society, Down, PanteraKovács ´Kolega´ László – basszusgitárNagy ´NagyLa´ László – énekPaál ´Pazoo´ Zoltán – ritmusgitárTakács ´Szaker´ Péter – dobokZalka ´Dave´ Dávid – szólógitárTovábbi dalok youtube-on:https://www.youtube.com/watch?v=GCvzSfBBhkI&list=PLysRIQg-1LhSzIXckdYtq6-S_4XFTvCma

Közzétette: Haverock Közösség – 2015. november 3.

Milyenek a visszajelzések a közönségtől?

 

Egyre több rajongónk van mind a koncerteken, mind pedig a közösségi oldalakon. A bulikon már énekelik az ismertebb számokat, és nem csak a refréneket! Szakmailag is sok pozitív visszajelzést kapunk, ami mutatja, hogy jó úton járunk.
Miért jelentkeztetek a versenybe?

Még több zeneszerető emberhez kívánjuk ezáltal eljuttatni a zenénket. Amennyiben nem mi nyerünk, de lesz pár új rajongó, már megérte. Természetesen ha a zenénkkel szerzünk pár boldog percet azoknak, akik kíváncsiságból is, de belehallgatnak a műveinkbe, akkor meg főleg 🙂

Mit üzentek az olvasóknak?

 

Hallgassanak jó zenét, hallgassanak jó magyar zenét, hallgassanak jó magyar rockzenét! És mozduljanak ki, menjenek koncertekre. Ezzel tudják leginkább támogatni a bandákat.

Nagyon köszi a válaszokat! Rockerek ti pedig szavazzatok, ha tetszik a dal, illetve a zenekar!

Szombathelyieknek pedig külön ajánljuk Január 30.-án a Végállomásban megrendezett Metalcore Fest-et, ahol számos zenekar közül a Mexacito is fellép! Esemény ITT!

Mi ott leszünk! Gyertek sokan!

6590_963363660422727_6036525105768797402_n

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X