Mélyre vágnak… Sodrás: Dalpremier a Trident zenekartól

Mélyre vágnak… Sodrás: Dalpremier a Trident zenekartól – Két hét múlva érkezik az új nagylemez

A november/decemberi HammerWorld magazin CD mellékleteként jelenik meg a berettyóújfalui Trident új, 10 tételes nagylemeze, a figyelemfelkeltő borítót kapott Mélyre vág. A még a kilencvenes évek legelején indult post-grunge / modern rock-metal csapat egy jókora, közel két évtizedes pauza után támadt fel újra pár éve, és a 2020-ban megjelent Beat után jön a következő album, aminek első előfutára a most – szöveges videóként – bemutatásra kerülő Sodrás című dal.

Trident – Sodrás (hivatalos szöveges videó / official lyrics video):

Papp ‘Gezbee’ Zsolt (dob) a szerzeményről és a közeljövő tervezett megmozdulásairól:
“A ‘Sodrás’ egy jó lendületes dal, és kiválóan jellemzi ennek az új albumnak a hangzásvilágát, és komolyságát, ugyanis most ez egy kicsit nyersebb anyag, mint az eddigiek. A szöveges video Szinai Erik munkája, akivel először dolgoztunk együtt, és teljesen szabad kezet kapott tőlünk, ő ezt vizionálta a zenére és a szövegre. A későbbiekben szeretnénk majd egy látványosabb klipet is készíteni, de ez még a jövő zenéje, mint ahogy az is, hogy 2023-ban a koncertezésre igyekszünk majd leginkább fókuszálni. Mivel több közreműködő is szerepel ezen az új nagylemezen, elsősorban olyan bulikat tervezünk összehozni, ahol ők is fel tudnak lépni velünk.”

A november 15-én megjelenő Mélyre vág albumon ezúttal a hazai underground grunge / metal színtér két ismert hangja, Kiss Péter (Autumn Twilight, Clue, A.B.F.R.A), és Bíró ‘Kevin’ Zoltán (Honeymaze, Angel Rust, Wayantra) vendégeskedett, a hangzásért most is Gyarmati Balázs (Soundset Studio) felelt.

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X