Megtörte a hallgatást a Tankcsapda!

Napok óta követjük az eseményeket, ami a Tankcsapda körül zajlik. Figyelünk, és mérlegelünk is magunkban, hiszen mindenkinek meg lehet a saját véleménye. Ha esetleg nem tudnátok miről van szó, pár sorban itt meg is említem:

A Tankcsapda az elmúlt hétvégén tartott koncertet Debrecenben, és Székesfehérváron. A bulira tankolással lehetett jegyet nyerni. Részvétel nem bonyolult dolog, érkezz kocsival, maradj is az autóban, és élvezd a zenekar által adott koncertet. Én sajnos nem lehettem ott, de úgy hallottam nagyon jól sikerült koncertek voltak. Igazi autós buli körszínpadon. Mivel ehhez persze engedély is kell a járvány miatt, kormányrendelet is íródott arra a két napra, hogy a koncert működhessen. Ezután sokan kezdték el fikázni a zenekart többek között a politikai nézetükben turkálva. Újra olvashattuk hogy eladták magukat, és hasonló jó képességű sztorik.

A zenekar megtörte a csendet, és ma egy Tank TV sorozat keretein belül jelentkeztek pár hasznos infóval, amit sok hír vadász oldal nem jelenített meg. Szó van arról, hogy jött létre a buli, és arról mi volt a céljuk a megmozdulással. Szerintem sokunkat sikerült meg győzni, sőt volt akit nem is kellett. A Tankcsapda megmaradt Tankcsapdának, élik az életük, tele vannak tervekkel, és köpnek a véleményüket kinyilvánítókra akik akár név, vagy kép nélkül próbálják lejáratni őket. Nem akarunk jobban belenyúlni a témában, nézzétek meg a videót, és döntsétek el mennyire igaz a sztori! Mi veletek vagyunk Tankcsapda! Reméljük még sokáig veletek is lehetünk. Fel a fejjel, mindig előre! Köszönjük amit tesztek a közönségért, és a károsultakért!

Egyébként a zenekarnak megjelent a Szüless meg újra daluk, ami a járványhelyzet utáni időről szól, ha még nem hallottad, hallgasd meg itt, vagy alatta nézd meg az autós koncertet Debrecenből:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X