Megtörte a csendet a világhírű énekes

Betegségéről beszélt Ozzy Osbourne a “Good Morning America” című műsorban.

PHOTO: Sharon and Ozzy Osbourne speak with ABC News' Robin Roberts.

A “Sötétség Hercege” csaladja körében adott interjút Robin Robertsnek, melyben elmondta, hogy több vizsgálatot követően kiderült 2. típusú Parkinson kórban szenved. Egészségügyi problémái tavaly februárban kezdődtek, amikor egy esést követően nyaki műtéten esett át. Gyógyulása érdekében kénytelen volt világ körüli turnéját is elhalasztani. Jelenleg gyógyszert szed a betegségre, mely egyenlőre még gyógyíthatatlan.

Ozzy azt is elmesélte, hogy sosem volt még idegfájdalma. Furcsa érzés volt számára, hogy nehezen mozog és emiatt nem teheti azt, amit szeretne.

Természetesen családja is megszólalt.

Sharon beszélt magáról a betegségről: “Több típusa van a Parkinson kórnak, ami nem egy halálos ítélet, de bizonyos idegeket érint. Olyan ez, mint mikor jó napod van, jó napod van, aztán egy igazán rossz.” Emellett azt is megtudhattuk tőle, hogy áprilisban Svájba utaznak egy specialistához, aki segíthet Ozzy immunrendszerét újra a legjobb állapotba hozni.

Gyermekei elmondása szerint betegsége közelebb hozta őket egymáshoz. Próbálnak segíteni apjuknak, Kelly például lekísérte a stúdióba, hogy mosolyogni lássa.

Az egész család, de legfőképp Ozzy nagyon hálás a rajongóknak, akik biztosítják szeretetükről és rengeteg jó kívánságot küldenek.

Mi sem mondhatunk mást: “Jobbulást Ozzy, mi veled vagyunk.”

 

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X