Megölni engem – láthatáron a Tankcsapda legújabb klipje

2021. május 18.-án, azaz a holnapi napon jön ki a Megölni engem c. Tankcsapda szám klipje. A dal a Liliput Hollywood c. albumon található, amely 2019-ben jelent meg.

Támogass minket egy kedveléssel itt:

 

A zenekar a klipet eléggé véresre-horrorosra tervezte és forgatta, szóval szigorúan 18 év felettieknek lesz ajánlott. Pár ember már látta a klipet – összesen 18 embert kérdeztek meg, hogy milyen lett, alkossanak véleményt, ebből pár reakciót meg is mutattak (a teljes videót a Tankcsapda hivatalos Facebook oldalán tudjátok megnézni, amit IDE kattintva értek el):

Tesztelés előtt

Az új klipet megmutattuk premier előtt.? 18-an már látták…? Hogy ők mit szóltak hozzá? Holnap (05.16.) este kiderül!? ?Megölni engem: 2021.05.18.

Közzétette: Tankcsapda – 2021. május 15., szombat

 

 

Megölni Teszt Teaser part#2

A ‘Megölni engem’ klipjének tesztvetítése megtörtént.? Hogy mit gondoltak közben és utána a premier előtti vetítésre felkért alanyaink, nos…ma este kiderül…? ? ‘Megölni engem’ premier: 2021.05.18.

Közzétette: Tankcsapda – 2021. május 16., vasárnap 

A reakciókból ítélve, beleadtak mindent ebbe a klipbe Lukácsék. Kíváncsian várjuk a holnapi napot, amikor is végre mi is megnézhetjük a teljes klipet!

Addig is kövessetek minket itt is:
Instagam: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldalhttps://www.haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X