Megjelent az ICENAP California Poppy a Lángolón!!!!

Megjelent az ICENAP zenekar új dala ami a California Poppy címet kapta. A nóta egy kicsit lágy, lassú gitárral indul. Kellemes hangzást rejt magában, amihez később társul a dalszöveg is. Gyönyörűen felvezetett nótáról beszélhetünk. A lassú, kellemes, és lágy dal aztán átlép a metal vonalára, és mindent letarol. Nekem nagyon bejön, és imádtam!

Az ICENAP 2022-es éve az eddigi legmozgalmasabb volt a 2019-es fennállásuk óta. A California Poppy-n kívül megjelentettek négy másik dalt, a Rinse-t, az Overlied-ot egy-egy videóklippel, a Walls-t a Watch My Dyingos Veres Gabival kiegészülve, és a See You Never-t, mely a most megjelenőnek a nem hivatalos párja, mivel ugyanabban a stúdióban készültek, illetve mindkettőnek a teljes utómunkálatáért a zenekar dobosa, Farkas Zsombor felelt.

California Poppy az egyik első dal, amit a zenekar közösen megírt, az ok amiért eddig vártak a felvétellel, kiadással, hogy ez a dal némileg kilóg a szokásos nu-metalos hangzásvilágukból, shoegazesebb kikacsintásokkal, olyan inspirációkkal, mint a Slowdive, a Cocteau Twins vagy a méltatlanul elfeledett Chino Moreno mellékprojekt, Team Sleep. Tematikáját tekintve a szám a felnövésre, és az anya-gyermek viszony nehézségeire reflektál, a címadó California Poppy pedig valójában egy mákvirág, és nem a kaliforniai pop-punk szcénára utal, habár a basszusgitáron született dal főtémája egy szomorú blink-182 B-oldalnak is elmenne. A kislemez borítóját, pedig az előző See You Never-hez hasonlóan a dal szövege alapján teljes egészében egy mesterséges intelligencia szoftver “festette”.
A fővárosi ICENAP 2022-ben elsősorban a vidéki koncertekre helyezte a fókuszt, olyan helyszíneken, mint Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár és Dunaújváros, legutóbb pedig az ausztrál Ocean Grove-val volt szerencséjük játszani a Dürer Kertben. Idén már nem terveznek több koncertet, hanem jövőre megjelenő első EP-jük dalszerzési munkálataival töltik ki az idejüket, amely az első egybefüggő koncept anyaguk lesz, ez az eddigi kislemezes megjelenések után egy új szintre szeretné majd lendíteni a zenekart.

</div>

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X