Megjelent a Silent Murder zenekar újabb klipje

Befejezetlen klipet hozott a zenekar, amit a Haverock Média gondozásában adtak ki.

 

Meglepő fordulatot vett a Silent Murder zenekar videoklipjének készítése. Pár hónappal ezelőtt jelent meg a csapat Az én harcom című dala klipet magára öltve.

A klip megjelenése után, nem is volt kérdéses, hogy újabb anyaggal nézünk szemben. Persze akkor még a videó története kérdéses volt, és persze a megjelenés is. Elkezdtek forogni a kamerák, elindult az újabb klipp munkálata.

A video megjelent ma, de sajnos befejezetlenül. Sokan álltak értetlenül a befejezetlen szó láttán, itt most választ adunk.

fghcv

Annyi biztos, az ok, zenekari gondok háttéren alapszik. Ebbe természetesen nem ássuk bele magunk, ezt mindenki derítse ki magának. A lényeg hogy az együttműködés akadályozta az utolsó forgatások menetét, így a felvétel leállt. Sajnos így állt a klip egy hónapig, amikor a Haverock Média a zenekarral úgy döntött a sok munka, és ráfordított idő tiszteletére megjelenik a klip befejezetlenül. Ott, és úgy ahol abbamaradt. Így tehát befejezetlenül tekinthető meg az anyag. Javításokra szorul, illetve a klip vége elmaradt. Minden esetre mindenki nézze meg mert nagyon ütős akart lenni. 😀

Szereplők, segítők, közreműködők: Fekete Sarolta, Hartyányi Tamás, Szabó Ádám, Iszak Dávid, Csirmaz Péter, A zenekar, Rajmon Ádám, és még nagyon sokan mások.

Köszi a Vargarénában tekerő, röpkörő bmxeseknek. 🙂

Werk

Untitled-11-300x238

Szeretnél egy igazi ROCK közösség tagja lenni?
Jelentkezz!!!
Szeretettel várunk mindenkit weboldalunk segítésére, fejlesztésére.
Feladatok: Interjúk, koncertbeszámolók, minden napi hírek közlése.
Ha kipróbálnád magad milyen egy weboldalnál az élet jelentkezz az info@haverockkozosseg.hu e-mailen, vagy itt privátban.
Megosztásokat külön köszi! ?
www.haverockkozosseg.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X