Megjelent a Rockousticum zenekar legújabb dala!

2022. március 5.-én megjelent a Rockouticum zenekar legújabb dala, Rock N’ Roll címmel – ehhez egy szöveges videoklip is készült. A dal az idén megjelenő első, kizárólag saját dalokat tartalmazó lemez előfutárának is tekinthető.

“A zenekar ötlete 2015 nyarán jött. Eredetileg egy akusztikus duó lett volna, amelyet Atti álmodott meg, majd gyorsan meginvitálta korábbi zenész társát is, akivel az Anagramma zenekarban zenélt. Ő volt Gyurika.
Az első próba után már kisült, hogy jó lenne egy dobos is, ezért némi gondolkodás után, hogy hol is keressék a megfelelő személyt, eljutottak Fecóhoz, akinek akkor épp nem volt zenekara. Szerencsére igent mondott, elkészítette saját cajon-ját és 2015. október 17-én debütálhatott a trió a párkányi Underworld V2 pubban.
Egy jó ideig akusztikus formációként tevékenykedett a zenekar, időnként billentyűssel is kiegészülve Balázs Patrik személyében. Aztán jött az ötlet, hogy jó lenne egy basszeros is. 2018 év végén hamar meg is lett az illető, Szimon Ferenc csatlakozott a zenekarhoz, majd az akusztikus hangszereket felváltották a torzított gitárok, a zenekar logójában pedig az akusztikus gitár “fecskefarkat növesztett”.
2019 nyarán basszusgitáros kollégánk saját álmait követve kilépett a zenekarból, így a négyes formáció ismét trióvá zsugorodott. Gyurika átvette a basszusgitáros szerepét, Atti pedig egyedül igyekszik helyt állni, mint énekes-gitáros frontember.” – mesélték a zenekar történetét.

Ha szeretnétek többet megtudni a zenekarról, illetve felkeltették az érdeklődéseteket, itt találjátok meg őket:
Facebook: Rockousticum zenekar
Weboldal: Rockousticum
YouTube: Rockousticum zenekar

Minket pedig itt tudtok követni:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X