Megjelent a Lovecrose újabb dala!

Rendhagyó rock balladával jelentkezett a Lovecrose zenekar. A csapat a megszokott stílustól és
hangzásától távolabb álló akusztikus dal a Felkavar címet viseli, és a csapat úgy döntött hogy az ez évben megjelenő nagylemezen is helyet fog majd kapni.

„Már régebben elkészült ennek a dalnak a vázlata, Márkkal egy szál gitárral raktuk össze és végül úgy döntöttünk hogy az alapkoncepciót nem visszük el metalos irányba. Egyszerűen ez a nóta így működött, valamint a dal mondanivalója ebben a formában, így tud átmenni igazán. A dal a pánikbetegségről, depresszióról és minden ezzel járó szorongásról, önmagunkkal való küzdésről szól.

Annak ellenére hogy a modern metal/metalcore az a műfajtól (ami a zenekarunk továbbra is fő
profilja), ez a dal kicsit messzebb áll, számunkra mégis elég jelentős és fontos. Ennek oka hogy
személyes érintettségünk van bandán belül a témában. A videót Németh Péter forgatta le nekünk a Portrait Shoot-tól , akinek ismét szeretnénk megköszönni a nagyon korrekt és kreatív hozzáállást a témához. Petivel másodszor dolgoztunk együtt, az előbbi videó klipünk ami a Nyughatatlanhoz készült, azt is ő készítette el. A dal keverése szokásosan Simi kezei között történt a No Silence Studioban.” – mondta Csiszár Ádám a zenekar gitáros/dalszerzője.

A csapat egyébként befejezte a felvételeket, utómunkák és egyéb marketing munkálatok vannak
hátra, a közelgő nagylemez novemberben teljes egészében megérkezik a Hammer Records
gondozásában. Addigra tervben van még egy videós anyag ami a megjelenés előtti utolsó nagyobb promóciója lesz a lemeznek. Az elmúlt időszak eseményei és törölt koncertek miatt a zenekar koncertezésben majd csak 2021 tavaszi szezont célozza meg, és az már a nagylemezük bemutató turnéját is magába foglalja.

Előbbre terveztük ezt az egészet, de a vírushelyzet és egyéb magánéleti okok miatt az élet úgy hozta hogy mindennel csúsztunk, de nem vagyunk elkeseredve mert már látjuk a végét. Reméljük a jövő tavasz és nyári koncertszezon úgy alakul ahogyan elképzeltük. Addig is van teendő bőven, hiszen a mostani albumunkat szeretnénk sokkal komolyabban venni marketing szempontból mint az előzőt, és szeretnénk hogy mire odaérünk szélesebb közönséghez tudjunk majd eljutni mint anno az Alvilág és Éggel.

Itt pedig hallhatjátok a dalt, amit összerakott a csapat:

Nekünk nagyon bejött, bár nem a megszokott Lovecrose dal, de néha kell ilyen is minden csapatnak. Örülünk, hogy ezt az oldalukat is megmutatták, hiszen egy nagyon jól összerakott nóta hallható. Mondanivalója szerintem sokaknak betalált, reméljük kapunk még ilyen hasonló darabokat a lemezeken. Videó is egy egyszerű anyag, de a nótához nem is kell túlbonyolítani. Szóljon a Lovecrose újabb dala a zenei listánkon!

Sok sikert kívánunk a zenekarnak!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X