Megjelent a harmadik saját dalos Hollywood Rose album

Megjelent a harmadik saját dalos Hollywood Rose album, „Szétfeszít az élet” címmel

 

A napokban megjelent HammerWorld Magazin szeptemberi számának egyik extra CD mellékleteként látott napvilágot a budapesti Hollywood Rose új albuma, amely a NAIL Records / Hammer Music gondozásában jelent meg. A „Szétfeszít az élet” című korongra nyolc tétel – egy intró és hét „normál” dal – került, kicsivel több mint fél óra játékidőt kitöltve. A 2003-ban startoló hazai Guns N’ Roses Tribute csapat  harmadik saját dalos albuma egyben a 2014 év legvégén a zenekarból távozott Vilkó posztján játszó új gitáros, Erik első lemezes bemutatkozása is a formáció keretén belül.

hr_2400x2400

A 2008 óta saját dalokat is író, GNR fanatikus rock n’ roll banda a bemutatkozó demo-t követően, a 2009-ben megjelent „Minimal Design”, majd egy ötszámos EP után, 2011-ben érkező „Piknik a Holdon”című  album után készítette el harmadik, kizárólag saját nótákat tartalmazó nagylemezét. Mindkét eddigi CD HammerWorld Magazin mellékletes megjelenés volt, ezt a hagyományt folytatják új korongjukkal is.

Az új dalcsokor előzeteseként a még január végén publikált, „Mindennap” című szám szolgált, amihez egy igen ötletes képi megoldásokat tartalmazó, akár szöveges videónak is tekinthető klip készült, és ami digitális kislemezként is megjelent.

Mindennap:

A Jesse ének, Viktor gitár, Erik gitár, Luki basszusgitár, Cocó billentyű, Zaba dob felállású banda a gitárszólókkal alaposan megpakolt tökös rockdalok mellé egy kissé (tőlük mindenképpen) szokatlan megszólalású, de jópofa szövegű számot is alkotott, „Szelfibot”címmel, amelyben vendégként Sziráki László szaxofonjátéka hallható. Valamint az egyes, „Minimal Design” album egyik tételének a „Jég”-nek egy újrafogalmazott, akusztikusra vett előadása is színesíti a lemezanyagot.

A felvételek az Ecseri Vasműben, Weisz László felügyelete mellett készültek.

A zenekar október 14-én, a Barba Negra-ban születésnapi bulit tart a Kiss Forever Bandtársaságában.

Az énekes Jesse ma este 19:00-tól a Petőfi Rádióban beszél majd az új lemezről, illetve aSzelfibot című dal rádiós premierjére is sor kerül.

Az esemény oldala:
www.facebook.com/events/1260801870605129

A Hollywood Rose honlapja:
www.hollywoodrose.hu

A Hollywood Rose Facebook-oldala:
www.facebook.com/hollywoodrose

Untitled-11-300x238

Szeretsz játszani, és nyerni? Kattints a Linkre: 

https://www.haverockkozosseg.hu/jatsz-nyerj/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

18 − 8 =

X