Magyar szívhez, magyar dal szól Rock legendák a Barba Negrában

Magyar szívhez, magyar dal szól Rock legendák és varázslat a Barba Negrában

 

Magyar rock legendákkal és újraálmodó koncerttel nyitja a novembert a Barba Negra Music Club. Elsőként a Magashegyi Underground egy különleges, vadállatokkal, koboldokkal, jó és rossz erőkkel teli elvarázsolt világba repít, majd az Ismerős Arcok és a Hungarica hív minket egy emelkedett hangulatú, különleges estére, ahol a jelszó: Haza és hűség.

November 4-én tartja idei, utolsó budapesti koncertjét a Magashegyi Underground. A 10 éves formáció a „jubileumi korszakát” lezárandó “újraálmodja” koncertműsorát: minden korábbinál bátrabb, látványosabb, teátrálisabb előadást terveznek.

magashegyi-underground

„Rengeteget kísérleteztünk mind a dalok megszólalása, mind a koncertjeinket kísérő látványelemek terén. A rajongóinknak talán így tudnánk kézzelfoghatóbban megfogalmazni, mire készülünk: visszatértünk “felnőttebb fejjel” az Ezer erdő (első albumuk) elvarázsolt világába, ahol azonban nem egy tündérmesét, hanem egy mitológiai történetet találtunk jó és rossz harcáról – ezt fogjuk kibontani 2017-es koncertjeinken.”

Ebből kapunk ízelítőt péntek este a Barba Negrában, ahol nemcsak új lemezük a ’Találttenger’ dalai fognak felcsendülni, hanem izgalmas, új hangszereléssel szólalnak meg a régi dalok is. Sármán Nóra divattervező és Zsólyomi Norbert fotós közreműködésével Bocskor Bíborka énekesnő karaktere pedig minden eddiginél különlegesebb, a valóságtól „elemeltebb” lesz.

10 év, 3 album, mitológiai varázslat – évzárókoncert Magashegyi Underground módra!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/421759071327796/

November 5-én egy ugyancsak jubileumát ünneplő zenekar, a Hungarica, az Ismerők Arcokkal együtt lép a Barba Negra színpadára. A Hungarica legújabb Haza és hűség című lemezét mutatja be, amely a lengyel-magyar barátság jegyében született. „Ez egy különleges dupla album. Az egyik korong magyar nyelven készült, a másik lengyel nyelven, de a kettő nem egyforma, tehát vannak különböző tételek az albumokon. Egy erdélyi népdal és Petőfi Sándor egyik verse is feldolgozásra került a magyar nyelvű lemezen, az Akkor szép… erdélyi népdalt azt már játsszuk évek óta, csak még nem került lemezre, Petőfi Sándor Az erdélyi hadsereg című költeménye pedig az utolsó pillanatokban került a lemezre. Ez egy konceptlemez, aminek egy része a lengyel barátságról, a közös múltról, a jelenről és a jövőről szól.” – árulta el Mentes Norbert, a zenekar gitárosa

ismeros-arcok_hungarica

Ezen az estén újra igazi rockzenei csemegében lesz részünk, hiszen folytatódik a korábban megkezdett nagy sikerű sorozat, ahol az Ismerős Arcok arculatát formáló zenei stílusok legjelentősebb képviselőivel – élő rock legendákkal – lépnek fel. Az elmúlt 3 évtized legendás magyar rock zenekarainak emblematikus egyéniségei közül, most a 70-es és 80-as évek első számú közönség kedvenc zenekarának, a Beatricének és az ős- Bikininek a legendás tagjait, Nagy Ferót és Németh Lojzit köszönthetjük vendégként.

Megannyi érzelemmel fűszerezett pörgős dupla rock koncertben lesz részünk november 5-én, akik ott leszünk ezen a különleges estén a Barba Negrában!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/272004713184106/

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X