Lunchbox “az ország leghangosabb éthordójának vagy uzsidobozának mondanám”

Lunchbox rajongók!!!
A Haverock közösség, ahogy sok más zenekart, most a Lunchbox-ot is megkereste interjúzás céljából!
Szerencsére nagyon jó fej csapatról beszélünk, így minden akadály nélkül bele egyeztek az írásba.
Nem is szaporítjuk a szót, inkább olvassátok a lényeget 🙂
Luchbox
Mit lehet tudni röviden a zenekarról?
Inkább az ország leghangosabb éthordójának vagy uzsidobozának mondanám. Van mindenféle finomság amit szívesen megosztunk koncerteken ill. világhálón. 2008 óta étkezünk, azóta sokszor lakott már jól a közönség, de a kajából sosem elég! Van két lemez, mindkettő ingyen, amit a FB oldalunkon megtaláltok, valamit két klip!
A zenekar tagjai kovalens kötéssel kapcsolódnak egymáshoz. 4 fő alkotó eleme van: Holdosi Attila (dob), Joós Bence (ének. gitár), Pénzes Attila (gitár), Simon Zsolt (basszusgitár). Jól átsütve szolgáljuk fel.
Láttuk játszatok pár helyen! Hogyan készültök ezekre a bulikra?
Mondhatni elég jól összeszokott csapat vagyunk már, 3 tagunk már kb. 2004 óta együtt zenél kisebb-nagyobb megszakításokkal. Így már a dalok gyakorlása nem annyira szükséges, inkább az új dalok, zenei betétek, átvezetők írásával töltjük az időt.
Mi a terv erre a nyárra, és az évre?
Készülünk a 3. lemez összerakásával, rögzítésével. Jelenleg a dalok csiszolása véglegesítése zajlik. Összeraktunk kb. 15-20 dalt, amikből kiválasztjuk majd a 10-12 legjobban sikerült nótát. Nem egyben fogjuk kiadni a lemezt, amúgy nem is fogjuk kiadni mert odaadjuk ingyen a neten, de csak részletekben hogy folyamatosan tudjuk etetni a nagyérdeműt, nehogy éhezzenek szegénykék.
Ősszel remélhetőleg érkezik az első adag, majd utána a repeta! Addig viszont a koncertek háttérbe szorulnak.
Milyen felépítéssel működik a zenekar? Mindig egy kitűzött cél ami után mentek,
vagy van egy konkrét nagy cél amit elszeretnétek érni???
Általában elég konkrét és határozott döntéseket hozunk. Az utóbbi időben ugyan elég csendben voltunk, ezért nem is nagyon hallattunk magunkról egy költözés miatt. A banda ugyanis átköltözött Szombathelyről Budapestre, ami elég hosszú folyamat volt. Általában mindig kitalálunk valamit amivel előbbre juthatunk, eltervezzük, megcsináljuk. Mint mindenkinek, természetesen nekünk régi álmunk a színpadon élni, semmi mással nem foglalkoznánk szívesebben. Viszont eredményesebbnek látjuk kisebb, rövidtávú terveket kitűzni, amik megvalósíthatók. Jelenleg ilyen az új album elkészítése.
Annak aki még nem volt! Hogyan kell elképzelni egy Lunchbox bulit?
Mit üzentek az olvasóknak, rajongóknak?
Aki még nem volt, ne egyen sokat koncert előtt, biztos hogy teli pocakkal megy haza! Egy hangos pörgős buli ahol bőven lehet repetázni! Hamarosan jelentkezünk az új albummal, addig is töltsétek és hallgassátok az eddigieket!
Forog a felvétel:
Bevalljuk a Lunchbox dalokat nem nagyon ismerjük, de most végig hallgattuk a Forog a Felvétel dalait. Nagyon ütős dalok vannak lettek beválogatva, igazi fiatalos, energikus dalok, amik minden korosztálynak tetszhetnek. Minden nótának van mondani valója, és minden hangzásnak van ereje, ami megfogja az embert. Persze mindenkinek más a véleménye, és biztos vagyok abban hogy vannak akiknek nem tetszik ez a stílus, vagy simán csak a zenekar. De mi biztosan állíthatjuk hogy a zenekarral, és a dalaikkal sincs semmi probléma!
Sok sikert kívánunk nektek! Köszönjük a válaszokat!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X