Lovecrose!!! “Szeressétek és hallgassátok az élőzenét”

Lovecrose zenekarral készült interjút olvashatjátok itt lejjebb:

A Zalaegerszegi csapat,  egy feltörekvő zenekar, ezért is írunk róluk, hogy minél többen megismerjétek, és megszeressétek őket. Zenekar egyébként egy nagyon jó fej összeszedett csapat, mi nagyobb jövőt jósolunk nekik már most. Reméljük nektek is megtetszik a zenekar az interjút olvasva.

Lovecrose

Sziasztok! Mit lehet tudni rólatok röviden?

2012-ben alakultunk, modern metalt játszunk. 5-en vagyunk a csapatban 2 gitár, 1 basszusgitár, ének és dob a felállás. 2013 tavaszán Tűréshatáron címmel megjelent az első digitális EP, amely a YouTube-on elérhető. Több tagcsere után most új dalokon dolgozunk.

Mit terveztek az idei nyárra?

Az idei nyarat szeretnénk egy születésnapi koncerttel indítani. Majd belevágunk további dalok felvételébe, amiket aztán a világhálón mindenki meghallgathat.
Dalok megjelennek album formájában is? vagy csak egyenlőre egyéni dalok maradnak?

Ezek egyelőre csak egyéni dalok maradnak, de elképzelhető, hogy a későbbiekben albummá rendezzük össze őket és valamilyen formában meg is jelentetjük majd.

Klipet is várhatunk tőletek?

Az elmúlt hétvégén beszéltünk éppen a klip dologról. Ez már nem mai álma a csapatnak,többször is szóba került már, de még nem sikerült kiválasztani azt a dalt, amihez érdemes lesz majd egy videoklipet is készíteni.

Melyik zenekarok azok akiket példaképnek mondhattok?

Mivel öten vagyunk erre nem olyan egyszerű válaszolni, hiszen mindenkit más befolyásol, mindenki egy kicsit mást szeret. Azonban azt hiszem, csapatszinten van előttünk néhány olyan példa, akiket érdemes követni, például barátaink és mentoraink a zalai megyeszékhelyről, a Nice One Babe zenekar.

Milyen visszajelzéseket kaptok a közönségtől?

Általában pozitívak a visszajelzések. Akadnak kritikusok is, de a kritikákra is szükség van.

Utolsó kérdés amit mindig felteszünk mit üzentek/üzensz a rajongóknak?

Szeressétek és hallgassátok az élőzenét! Ez a legfontosabb. Aztán, ha tetszik amit csinálunk like-oljatok minket Facebookon, iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és gyertek el a koncertekre, mert Nélkületek semmit sem ér az egész!

Köszönjük a válaszokat, további sok sikert kívánunk!
Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X