Lovecrose – novemberben érkezik az új album

Novemberben érkezik a zalaegerszegi Lovecrose zenekar második stúdió albuma, amely az előző anyaghoz hasonlóan a Hammer Records (Edge Records) gondozásában lát majd napvilágot.

Az idei év eseményei ugyan kissé lelassították a munkát, a Minden Lángol elnevezésű album mégis még ebben, a 2020-as évben, megjelenik, a Hammerworld magazin novemberi mellékleteként. A 11 dalból álló lemezről a számok zöme single formájában már napvilágot látott, valamint a novemberi megjelenésig még egy dal érkezik majd videoklipes formában, amely az utolsó fő promóciója lesz az új anyagnak.

A teljes lemez hangzásáért Simon István „Simi” felelt a No Silence Sound Studióból. A mix és a master itt készült el Gyulán, a felvételeket a zenekar gitáros/dalszerzője Csiszár Ádám vezette le Zalaegerszegen.
Az album és egyben a csapat új grafikai elemeit, logóit Devecz Ádám készítette el. A zenekar minél több dalhoz szeretett volna videós anyagot készíteni, így több partnerrel is dolgoztak együtt 2018-tól ([S]Syndrome production, No total films, Portrait Shot).

Stílusban egy sokkal kiforrottabb irányba indultunk el ezzel az új anyaggal, a hangzás és a témák is koherensebbek mint anno az Alvilág és Égnél volt, sok kritikát megfogadtunk. Az a Lovecrose-os hangzás, ami jellemez minket, és ahonnan elindultunk, szerettük volna, hogy megmaradjon. Stílusban a modern metal és a metalcore továbbra is a fő irányvonal, ugyanakkor színesítettük kicsit egy-két dalunkat deathcore és hardcore elemekkel is. Valamint, ami talán sok mindenkinek nagy meglepetés volt, az a legutóbb megjelent balladánk a Felkavar.
A még megjelent további dalok közül a Mindenható, Nyughatatlan, Por és hamu klasszikus metalcore elemekből építkezik, és ezek a legnépszerűbb, legnézettebb dalaink ezidáig. Jó visszajelzéseket kaptunk és a nézettségünk is jelentősen megnőtt az elmúlt másfél évben, amióta elindult a Minden Lángol lemez dalainak megjelenése. Nagy kedvencünk lett a csapatunk új grafikája, amit minél többféle merchen keresztül szeretnénk
majd népszerűsíteni. A követőink, ha figyelik az oldalunkat látni fogják, hogy hamarosan elindítjuk majd ezeknek az előrendelését is.
Hosszú út vezetett idáig, egy új felállásban indultunk el az előző lemez megjelenése után nem sokkal, de úgy érezzük ez a Lovecrose egységes, jól tudunk együtt dolgozni és továbbra is nagyon sokat tanulunk egymástól. Nagyon lelkesek vagyunk az új lemez miatt, szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna, a jövő év eleje biztosan ennek az anyagnak a népszerűsítésével, koncertekkel fog telni.
Lassan az új anyag próbáinak végéhez érünk, reméljük a helyzet úgy hozza hogy be is tudjuk majd mutatni minél több helyen.” – Csiszár Ádám gitáros/dalszerző

Hallgass bele az új album eddig megjelent dalaiba!

A jelen levő vírus helyzet miatt sajnos a csapat koncertjei (sok más zenekarhoz hasonlóan) még
képlékenyek. A 2021 tavaszi szezon van megcélozva, ami ennek az anyagnak a lemezbemutató
koncertsorozata is lenne majd egyben. Szeptember 12-én viszont – egy szintén vírushelyzet miatt eltolt – májusi koncertet pótolnak majd Szombathelyen a Végállomás Klubban. Az idei évben még itt lehet majd elcsípni a Lovecrose-t.

Lovecrose:
Volner Márk – ének
Csiszár Ádám – gitár/ének
Szekeres Attila – gitár
Gerencsér Ádám – basszusgitár
Horváth Bence – dobok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X