Lord válaszol!!! (Interjú Bene Zoltán olvasónk kérésére)

Sziasztok Világiak!

Nem olyan régen hirdettük meg a lehetőséget, hogy kérésetekre keresünk meg zenekarokat, és készítünk velük interjút. Most ennek eleget téve kerestük meg a Lord zenekart, hiszen olvasónk, Bene Zoltán a Lordtól szeretett volna interjút olvasni!
Tessék Zoli 🙂 Jó olvasást mindenkinek.

Milyen tervei vannak a zenekarnak még az idei évre nézve?

Még 15 bulink van ebben az évben,tehát a tervek adottak

Merre fele láthatjuk a Lordot?

Békéscsaba,és Sopron között keresztül-kasul az országban….

Lesz idén Óév Búcsúztató Szombathelyen?

Természetesen idén is lesz Óév Búcsúztató Szombathelyen,és mint eddig minden évben a Lord is ott lesz 


Voltatok a Sitkei bulin. Mi is ott voltunk! Milyennek éltétek meg? Ez a Sitkei buli szerintetek ugyanolyan mint évekkel ezelőtt, vagy változik valamit az évek során?

Sitke számunkra egy kiemelkedő koncert helyszín,komoly technikával,komoly nézőszámmal,megtisztelő,hogy minden évben ott lehetünk.Hogy ugyan olyan-e mint évekkel ezelőtt,biztos,hogy nem hiszen semmi sem ugyan olyan az életben.Ha van változás azt a közönség úgy is lereagálja,kifejezi nemtetszését amit aztán a szervezők kezelnek..:)) 


Ti hogy látjátok? Csak a “régi”, már jól ismert közönség vendégeskedik a koncertjeiteken, vagy vannak fiatalok, újak, akik úgymond éheznek a Lord  dalaira, műsorára?

A Lord koncertjein több generáció van jelen,azt szoktuk mondani az első sorokban a fiatalok,mögöttük a szülők,és leghátul a nagyi kötöget….


Múltkor láttunk más interjúkat, ahol kérdezték zenekaroktól szerintük mikor lesz vége, vagy egyel talán abba tudják-e hagyni a zenekarosdit? Ti mit gondoltok erről? Abba tudnátok hagyni? Eljön az a pillanat amikor nem folytatjátok? Hiszen már ti jó régóta vagytok nekünk, és generációk nőnek fel a dalaitokon.

Hogy mikor jön el a pillanat,nem tudjuk és nem is foglalkoztat minket,a legfontosabb,hogy egészség legyen,hiszen akkor fel sem merülhet ez a kérdés.

Mit üzentek az olvasóknak?

Ti vagytok a legjobbak,a Lord legyen veletek ÖRÖKKÉ!!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X