LORD: előrendelhető a születésnapi koncert DVD és a Lord 45 album vinyl verziója

LORD: előrendelhető a születésnapi koncert DVD és a Lord 45 album vinyl verziója

Elindult a LORD születésnapi koncert kiadványának, valamint a “45” című jubileumi album bakelit verziójának előrendelése a zenekar honlapján, melyről 2 video előzetesen már elérhető a YouTube-on:

 

 

Lord – Egyedül (hivatalos koncertfelvétel / official live video)

Lord – Hargita (hivatalos koncertfelvétel / official live video)

Az 1000 darabos limitált  box tartalmazza a 2017 februári Aréna koncert teljes, vágatlan felvételét DVD-n, valamint a koncert hanganyagát dupla CD-n, igényes digipak csomagolásban, mely limitáltan, a készlet erejéig kizárólag a www.lord.band oldalról érhető el.

A box tartalma külön-külön is megrendelhető (dupla CD és DVD), szintén a www.lord.band oldalon keresztül.

A koncertfelvételeken kívül továbbá előjegyezhető a zenekar tavaly megjelent stúdióalbuma vinyl formátumban, mely különlegessége, hogy mindössze 500 db készült belőle egyedi, aranyszínű nyomdai sorszámozással ellátva (az előrendelői felületen minden vásárló saját magának választhatja ki a még szabad és szimpatikus sorszámú lemezt).


A kiadvány Európa legprofibb vinyl gyártó üzemében, 24 bit technológiával újrakeverve és remasterizálva készült, melynek tokja magas minőségű, formalakkal is megnyomott karton, ennek belsejében helyet kapott egy nagyalakú belső borító, ami tartalmazza a dalszövegeket is. Mindemellett a kiadvány digipak CD verziója októbertől országos terjesztést is kap, így mindenki számára elérhetővé válik baráti, 2999 Ft-os áron.

 

Előrendelés:
lord.band

A zenekar október 6-án a Hungaricával ad közös koncertet a Barba Negra Music Clubban,a két kiadvány megjelenését ott ünneplik, és a megrendelt példányok a helyszínen is átvehetők. 

LORD és Hungarica – Barba Negra Facebook esemény:
www.facebook.com/events/701523793518386/
 Lord Facebook oldal:
www.facebook.com/LordZenekar/
 Hammer Records Facebook oldal:
www.facebook.com/HammerRecordsHungary/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X