Lord az Alterábán!! (Interjú)

Kedves olvasó Rockerek!!!
Ez a cikk a Lord zenekarról szól, ami egy interjút foglal magába a zenekarral! A zenekar megkeresése a nemsokára startoló  Alterába fesztivál miatt volt, hiszen a Lord itt is látható lesz. A fesztiválról múlt héten írtunk bővebben, egy Ossian interjú keretein belül! Ezt az interjút ITT olvashatjátok!
Lord
Milyen okból látogat el a zenekar a körmendi Alterába fesztiválra?
…az ok roppant egyszerű,meghívást kaptunk Hegétől,ezt azért hosszas egyeztetés előzte meg,és íme x év után itt vagyunk..hurrá
Milyen bulira számítsanak a fesztiválra látogatók?
A Lord életében nincs megkülönböztetett buli,tehát a szokásos hőfokon,a megszokott színvonalon fog szólni a Lord,aki ismeri a csapat koncertjeit az tudja ez mit jelent….
Mit tartogat még a zenekar a nyárra, és az idei évre?
Mi semmi különlegest nem tartogatunk,nekünk tartogat még az év sok-sok bulit,ahol természetesen igyekszünk maximálisan helytállni….
Elég nagy történelemmel bír már a zenekar! Visszagondolva milyen értékes pillanatok maradtak meg a zenekar életében ami esetleg örök emlék marad?
Hm..igen,hát a Lord idén 43 éves,ez gombócból is sok,képtelenség kiemelni bármit is,egy biztos számunkra a mai napig is öröm találkozni a közönséggel…
Volt ezalatt a hosszú idő alatt olyan pillanat amikor a zenekar úgy gondolta, hogy abba kellene hagyni?
Minden zenekar életében vannak nehezebb pillanatok is,ez természetes,nálunk soha nem merült fel a befejezés gondolata
 Mit üzen a zenekar az olvasóknak, és a rajongóknak?
A LORD LEGYEN VELETEK!! M É G  N A G Y O N  S O K Á I G !!!!!
Köszönjük a válaszokat! További sok sikert a zenekarnak!
Fesztiválon velünk is találkozhattok, folyamatosan “forog a kamera” szóval bárki, bárhol, bármikor, bármilyen helyzetbe bele kerülhet a fesztiválos kis videónkba!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X