Leponexx – megjelent az első nagylemez!

Ma, 2022. január 14.-én jelent meg a köröstarcsai Leponexx zenekar első nagylemeze, amely a Maradj meg ember címet viseli, és nyolc szám található rajta.

Az album a kovid-karantén időszakban született, amikor ugyebár nem lehetett koncertezni – ennek gyümölcse teljes egészében mától érhető el YouTubeon. A hattagú zenekarnak jelent már meg korábban két EP-je és egy kislemeze is, most pedig nyolc kiváló dallal jelentkeztek, amelyeket a gyulai No Silence Stúdióban vettek fel. A lemez utolsó tételéhez, a Nem adom c. számhoz a tavalyi év folyamán videoklipet is forgattak, ezentúl másik négy dalt is bemutattak szöveges videó formájában. A lemezt itt éritek el:
YouTube-on:

A zenekar Bandcamp oldalán:
https://leponexx.bandcamp.com/album/maradj-meg-ember

És Soundcloudon:
https://soundcloud.com/leponexx/sets/maradj-meg-ember

Egyenlőre csak digitális formában találkozhatunk az albummal sajnos, de hamarosan CD verzióban is a kezünkben tarthatjuk – ennek az az érdekessége, hogy erre a 2020-as Nekünk Texas c. EP dalai is fel fognak kerülni rá.

Ha szeretnéd élőben meghallgatni az új lemez dalait, ott a helyed 2022. február 11.-én a szeghalmi Stone Clubban, ahol a Leponexx a KabinLáz zenekar társaságában fog fellépni. Ide kattintva eléritek a Facebook-eseményt, ahol minden fontos információt megtaláltok.

A bandát itt éritek el:
Facebook: Leponexx
YouTube: Leponexx 
Instagram: leponexxoffical

Minket pedig itt tudtok követni friss hírekért:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X