,,Legyél jelzőfény az útvesztőben” – megjelent Phoenix RT új dala

Pár napja, november 4. – én jelent meg a Phoenix RT legújabb videoklipje a Jelzőfény című dalhoz, melyben közreműködik – előadásban és a szövegben is – Diószegi Kiki, akit a Down For Whatever zenekarból ismerhettek, illetve Pavlína Vach – ő a női szereplője a klipnek.

Puss Tamás, a zenekar frontembere és basszusgitárosa elárulta, hogy ez egy nagyon összetett videó, hiszen három napon keresztül forgatták, ezalatt öt helyszínen jártak. De megérte: a képvilág brutálisan menő lett, láthatunk benne természetet, egy világítótornyot és valószínűleg egy társasház lépcsőházát is. Találhatunk olyan részeket is benne, mintha egy koncerten lennénk: a háttérben nem látszik semmi, csak a zenekar van megvilágítva.

„Úgy érezzük, a zenekar eddigi legerősebb, legütősebb lemeze készült el, tele meglepetésekkel. 10 vadonatúj dal található rajta és egy Kalapács átdolgozás. Szerintünk a Mi kell több?! lemezünk méltó folytatása.” – mesélte Tamás. Elárulta azt is, hogy korábban sem feldolgozást, sem duetett nem csináltak még, de szerencsére most mindkettő megvalósult.

Ha további információkat szeretnétek megtudni akár az albumról, akár a zenekarról, nézzetek rá a Facebook oldalukra: https://www.facebook.com/phoenixrt/
Illetve YouTube-on is elérhetőek: https://www.youtube.com/channel/UCBX7QwoqcFHiGOarKlcC39Q

Minket további hírekért pedig az alábbi linkeken értek el:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X