Legyél a magyar zene része! AMATŐR ZENEI TEHETSÉGKUTATÓ

A Jam Music Kft. amatőr zenei tehetségkutató versenyt hirdet hangszeres zenét játszó előadóknak, együtteseknek. Az Öröm a Zene programhoz csatlakozva, a Hangszeresek Országos Szövetségével és a Cseh Tamás Programmal karöltve hívunk benneteket, jelentkezzetek minél többen Amatőr Zenei Tehetségkutatónkra. Legyen ez az esemény valami új és színvonalas dolog kezdete.

Indulási feltételek:

 csak saját szerzeményekkel, amelyek szövege, ha angol nyelvű, a versenynapon magyarra fordított változatát a zsűri számára kérjük csatolni

 a szerzemények közül legalább egynek magyarul kell elhangoznia

 stílusirányzatot nem szabunk meg, a produkció egyetlen kikötése, hogy hangszeres legyen

 az előadók, zenekarok nem rendelkezhetnek kiadók által kereskedelmi forgalomban kapható hanghordozóval (saját kiadás és a helyi médiumokban való megjelenés nem kizáró ok)

 demo felvétel (max. 10-15 perc) beküldése Wav, vagy MP3 formátumban.

Nevezési díj nincs!

A jelentkezés 2017. január 2-án indul és 2017. Április 30-ig tart. A jelentkezési lap a Jammusic.kft@gmail.com mail címen igényelhető ill. ide kell visszaküldeni is.

Az öt fős zsűri értékelési szempontjai:

– hangszeres tudás 0-10 pont
– szöveg, mondanivaló 0-10 pont
– egyediség, eredetiség 0-20 pont
– színpadi összkép 0-10 pont

Jelentkezéseket Vas megyéből, várjuk. Nagy létszámú jelentkezés esetén (15 felett) a zsűri élhet az előválogatás jogával. A tehetségkutató verseny zenei bemutatója 2017. május 27-én (szombaton) lesz a szombathelyi – Zsinagóga udvar ( Bartók terem ) ban. Egy előadó, zenekar a beállással együtt max. 20 perces műsorral mutatkozhat be.

Nyeremények
 Fellépési lehetőség szombathelyi zenei klubokban.
 A győztes indulási jogot szerez a MUSIC EXPON az Öröm a Zene 2017. évi döntőjében (október), ahol a fődíj egy 1 millió forintos hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzési támogatás a HANOSZ tagjainak kínálatából.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X