Legjobb buli a hétvégén!!!

Ismét a Végállomás klubba csalogatunk titeket, hiszen hétvégén újra megnyitja kapuit, és jobbnál jobb bulikkal vár mindenkit. November 8. pénteken például egy jó kis Önkiirtás, Redwood vagy  Self Desolation, illetve Feretrum koncertet láthattok. A belépés 1000 Ft, kezdés ideje pedig 20:30. Az esemény apropójából interjúztunk a Self Desolation énekesével, Halász Nándorral.

Eseményt itt éred el:

https://www.facebook.com/events/382403836022830/

Hétvégén a Végállomás klubban láthatunk titeket! Mostanában ahogy néztem, ritkán léptek fel. Minek köszönhető, hogy most mégis toltok egy hatalmas bulit?

Utolsó koncertünk májusban volt, és a buli után megváltunk a basszusgitárosunktól. Sajnos kevés ideje jutott a bandára, mi pedig szerettünk volna egy kicsit komolyabbra fordítani a zenekar életét, így kerestünk valakit akinek szintén van ideje és energiája az egészhez.. Kb 1 hónap telt el mikor Krisztián képbe került, és igazából az első próbán kiderült, hogy 100%-ban illik a zenekarba. Mind emberileg mind zeneileg sokat ad az együtteshez és új lendülettel vágtunk bele az “újrakezdésbe”..

Lehet van aki nem tudja, de pár éve elvesztettétek dobosotok Sanyit! Milyen most a zenekar, ennyi évvel a halála után? Mennyire sikerült feldolgozni, és túllépni a megrázó híren?

Sanyi halálakor a dobos megtalálása sok időt vett el, és a próbákon még persze a mai napig felemlegetjük őt, hiszen alapító tagja volt a SD-nek, de a úgy gondolom, hogy a Börzsivel nagyon jó és méltó utódot találtunk. Ezek a dolgok kicsit lelassították a haladásunkat, de mind úgy érezzük, hogy most igazán teljes lett a banda és keményebb mint eddig bármikor. Ezt pedig a hétvégi koncerten a közönség megtapasztalhatja..

Lesz-e mostanában fellépés, vagy jelenleg ez a buli van csak tervben?

Egy Budapesti bulink még lesz idén nov.18-án, utána a Demóval foglalkozunk, amit már sikerült felvenni. csak a designe és a CD-k elkészítése van hátra.. Próbáljuk kicsit promózni magunkat a jövő évre, de persze a földön maradunk a vágyakkal..

Mit üzentek a Végállomásba látogatóknak hétvégére?

Reméljük sokan eljönnek a Végállomásba és biztos vagyok benne, hogy pozitív élményekkel távoznak, amihez a másik három zenekar is nagyban hozzá fog járulni,..

Köszönjük a válaszokat, várunk mindenkit szeretettel!

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X