Legendás párosok, zenei varázslat a BARBA NEGRÁBAN

Ahhoz, hogy valami igazán különleges jöhessen létre, sokszor arra van szükség, hogy két művész találkozzon, hogy alkotói energiájukat összehangolva születhessen meg az a valami, amit csak úgy hívunk, zenei varázslat. Január utolsó hétvégéjén a legendás zenész párosoké lesz a Barba Negra színpada, fellép Jamie Winchester & Hrutka Robi, és a Révész Sándor & Závodi János duó. 

Ez a Te életed, itt az alkalom, ragadd meg a pillanatot és fuss, Itt az idő, nem számít mikor vagy hogyan, célozd meg a napot. Ez a Te életed, itt az alkalom, ragadd meg a pillanatot és fuss, elérkezett a Te időd, itt a lehetőség.”

Január 27-én ragadd meg a pillanatot és irány a Barba Negra, mert egy olyan ízig-vérig zenész kettős érkezik a klub színpadára, akik már több mint 20 éve szolgálnak a zene oltárán, pályafutásuk során számtalan formációban közreműködtek, majd megszületett az It’s your life című dal és bombaként robbant be a páros a köztudatba. Jamie Winchester közvetlensége és humora a páratlan zeneiséggel társítva, és Hrutka Robival kiegészülve felejthetetlen koncert-élményt ígér, amivel feltöltekezve talán kitartunk valahogy a legközelebbi viszontlátásig. Hangos, rockos és elcsendesülős, nosztalgikus pillanatok váltakozása, zenész és közönsége ritka találkozása teszi kihagyhatatlanná ezt az estét, ahol vendégként fellép még a Minimyst és a Káosz Központ is.

It’s your life, Take me home, One way to heaven – élvezet lesz, ahogy az ismerős dallamok, és Jamie bársonyos hangja élőben szólal meg, különleges atmoszféra fogja átjárni péntek este a Barba Negra Music Clubbot. Hangolódáshoz:

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1033247613437706/

Január 28-án azonban egy másik, a legendás Révész-Závodi duó veszi át a stafétát a Barba Negra színpadán, hogy időutazásra hívja rajongóit. Egyenesen a 70-es, 80-as évekbe fog repíteni minket Révész Sándor különleges hangja és Závodi János egyedi gitárjátéka. Újra élőben hallhatjuk azokat a Piramis dalokat, amelyeket azóta is több generáció szeret, imád – Gyere közelebb, Emelj fel az égig, Szállj fel magasra – és bőven folytathatnánk még a sort.

A tavalyi telt házas koncertek után idén is pillanatok alatt fogytak el a jegyek, a Piramis évek 2017-ben is üstökösként száguld a zene naprendszerében. A hamisítatlan rock-sound nem marad el:

FB esemény: https://www.facebook.com/events/190896794653090/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X