Leecher – új album, dal- és klippremier

Megjelent a szimfonikus-cselló metalos Leecher friss nagylemeze, amelynek “One-Second Confusion” című dalához most egy friss videoklipet is készített a zenekar.

A “Deviant” nagylemez szerdától országosan kapható a februári HammerWorld Magazin mellékleteként minden újságárusnál, illetve már digitálisan is elérhető a legtöbb népszerű online felületen. Áprilistól az új nagylemezt Európa-szerte bemutatják a Visions Of Atlantis vendégeként a “Wanderers Tour 2020” keretében.

Leecher – Deviant album online felületeken:
https://songwhip.com/album/leecher/deviant

One-Second Confusion a pszichopatákról szól, akik a közhiedelemmel ellentétben nem késsel rohangáló mániákusok, hanem egyszerűen csak minden együttérzés nélkül élő emberek, akik játszanak mások érzéseivel és észrevétlenül irányítják őket, mintha csak egy társasjátékban lennének. A klipben is egy ilyen helyzetet ábrázolunk, természetesen a végletekig eltúlozva, ahogy szeretjük. A sztorit mi találtuk ki, a videót ismét Gerócs Balázs készítette, a helyszín pedig a Nightmare in Budapest nevű horrorház volt.” – mesélte Horváth Anett, énekesnő.

További hír még a zenekarral kapcsolatban, hogy a közelmúltban egy újabb taggal egészültek ki. Benei Dávid érkezésével hosszú idő után újra három csellóval szólalnak meg a Leecher dalok. “Egy ideje Molnár Ferenc hegedűs segített ki minket, amit ezúton is köszönünk, de Benei Dávid érkezésével végre élőben is három csellóval adhatjuk elő a dalokat, ami a zenekar alapvető koncepciója. Dávid nagyon fiatal, de már így is 14 éve csellózik és remekül végzi a dolgát, ne mulasszátok el megnézni a koncerteken!” – tette hozzá Anett

A Nail Records gondozásában megjelent “Deviant” korong a keveréséért és a mastereléséért is felelős Vári Gábor stúdiójában (Miracle Sound Studios) készült, a lemezborító pedig Mihályfi-Tóth Alex (Redart Illustrations) munkája. Korábban a “Get Over It” és a “Messengers of Fear” című dalokhoz készült szöveges videó, a “How Close is Too Far?” pedig videoklipet is kapott. Ezeket egy közös lejátszási listán az alábbi linken nézheted meg:

Leecher: Deviant
Nail Records – 2020
01. Harvester of Calamity (Intro)
02. Infinite Greed
03. One-Second Confusion
04. Rainmaker
05. How Close is Too Far
06. Messengers of Fear
07. Architect of Fate
08. Get Over It
09. Cassandra
10. Lake of Contradiction
11. Celestial Alignment

Tagok:
Horváth Anett
– Ének / Dalszerző, szövegíró
Nagy Ádám – Cselló, basszusgitár / Dalszerző, szövegíró
Bótyik Barabás – Cselló
Benei Dávid – Cselló
Tamási Dávid – Dobok
Libisch Ábel – Dalszerző

Látogass el a zenekar honlapjára, valamint a Facebook-oldalára!
http://www.leechermusic.com/
https://www.facebook.com/leechermusic/

A legújabb hírekért keresd fel a Hammer Music Hungary oldalát is!
https://www.facebook.com/HammerMusicHungary/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X