Leecher: Fading – új klipp

Leecher: Fading – új klipp és koncert a Rock On Fest-en

A júniusi HammerWorld Magazin ingyenes CD mellékleteként jelent meg a szimfónikus metalt három csellóval játszóLeecher „Sightless” című lemeze a NAIL Records / Hammer Music gondozásában. A frontlányos budapesti csapat bemutatkozó albuma 13 angol nyelvű szerzeményt tartalmaz.

LEECHER_SIGHTLESS_CD_FRONT_01_2400X2400

A zenekar májusban az „All the Stars” dalhoz készült szöveges videóval jelentkezett, az előző hét elején pedig a„Fading” című nótájukhoz forgatott élőszereplős klipjüket mutatták be. A kisfilmet a már több Tales of Evening videón is dolgozó Gerócs Balázs jegyzi, a rendezés és a vágás közös egyeztetetés eredménye.

Fading:

„A klip történetével igyekeztünk a dalra reflektálni – tudjuk, hogy sok klip nem teszi ezt, mi viszont úgy gondoltuk, hogy a Fading témája megérdemel egy videót. Ennek megfelelően a történet szerint is összevesznek a zenekar tagjai, hol máshol, mint egy klipforgatáson. Hogy pontosan min, az végig rejtély marad, de ez talán azt is sugallja, hogy amikor sikerül újra kibékülni, akkor ez már nem is számít. A forgatás legérdekesebb részét természetesen a tollpárnás részek képezték, ugyanis csak amikor széttéptük a párnát, akkor szembesültünk vele, hogy sokkal több toll van benne, mint elképzeltük, valamint az orrunkba is jutott a kisebbekből, és akkor nem beszéltem a forgatás utáni takarításról. A másik dolog, ami érdekes lehet, hogy szemfülesek észrevehetnek az All the Stars szöveges videóból származó újságokat. Ez egy tudatos döntés volt, hogy – bár a Fading témája kevéssé alkalmas a humoros-parodisztikus megközelítésre – valamilyen módon összekössük a két videót, és a jövőre nézve is tervezünk hasonló jelzésértékű gesztusokat.”

LEECHER_SIGHTLESS_CD_PROMO_02_2400X2400

A Leecher is fellép a szeptember másodikán startoló Rock On! Fest-en. Az első nap, pénteken, 18.15-kor kezdődő műsoruknak a Track Terrace színpad ad helyet, ahol a Goth On! minifesztivál egyik programjaként – a De Facto, aDying Wish és a Virrasztók társaságában – játszanak.A Barba Negra Track-ben megrendezésre kerülő három napos ingyenes fesztivál két színpadán többek között a Kalapács zenekar (vendég: Rudán Joe), a MobilMánia, azEktomorf, az Omen, a Lord, az Auróra, a P. Box, a Christian Epidemic, a német Perzonal War, az ETA, aHungarica, az Alcohol, és a Cool Head Klan koncertjére kerül sor, valamint egy exkluzív előadás keretén belül,Metal konzílium címmel Weisz László gitáros szólólemezének anyaga kerül bemutatásra jó néhány hazai énekes és gitáros vendégszereplésével.

A Rock On! Fest teljes programja:
goo.gl/info/ULPdQa

Az esemény oldala:
www.facebook.com/events/979438398787559

A lemez a Metalshop kínálatában is megtalálható:
www.metalshop.hu/advanced_search_result.php?keywords=leecher

a Leecher honlapja:
leechermusic.com

a Leecher Facebook-oldala:
www.facebook.com/leechermusic

a kiadó Facebook-oldala:
www.facebook.com/NailRecordsHungary

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X