Kylfingar – Újabb dalpremier a készülő nagylemezről

Kylfingar – Újabb dalpremier a készülő nagylemezről

“Bár úgy terveztük, még a nyáron kihozunk egy újabb single-t a Jötünheim kürtjei után, ez a projekt szeptemberre csúszott.

kylfingar-band-2016-autumn-jpg

A közeljövő két nagyszabású fővárosi koncertje, a szeptember 27-i „összgermán armageddon” és az október 15-i Folk-Rock-Maraton azonban kitűnő alkalom arra, hogy ráhangolódásként prezentáljuk nektek az Örök vadászat első stúdióverzióját!

A koncerteken már játszott dalhoz ezúttal egy egyszerű „garázsvideó” készült, mondanivalója azonban annál fontosabb: középpontjában a testvéri összetartás, a bajtársiasság és egyben az anyatermészet tisztelete áll. Akárcsak a Jötünheim kürtjei, e tétel is készülő második nagylemezünket, a Világok határánt hivatott felvezetni.

A nagylemez véglegessé kovácsolása sajnos magánéleti és technikai okokból egyaránt várat még magára, így a kiadásról nem nyilatkozhatunk, azt azonban elárulhatjuk, hogy egy igen változatos anyaggal fogjuk megörvendeztetni a hallgatóságot. Mivel a lemez munkálatai miatt az ősz folyamán minimálisra korlátoztuk a koncertezést, csak a két említett budapesti bulin találkozhattok velünk a közeljövőben!”

https://www.facebook.com/KylfingarHungary

Untitled-11-300x238

Elindult a ll. Haverockerek verseny!
Amatőr zenekarok jelentkezését várjuk az info@haverockkozosseg.hu
e-mailre. További infók ugyanezen az e-mailen, vagy a itt:

Haverockerek verseny

www.haverockkozosseg.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X