Közös headliner koncerttel érkezik Budapestre a LAMB OF GOD és a KREATOR!

Idén augusztus 10.-én a budapesti Barba Negrába látogat a LAMB OF GOD és a KREATOR – viszont három vendégzenekar is tiszteletét teszi a ,,mini-fesztiválnak” is nevezett koncertsorozaton: itt lesz majd a Cattle Decapitation, a Blood Incantation és a Vended.
A bővebb információkat és jegyárakat az alábbi linkeken éritek el:
Facebook-esemény
Jegyértékesítés

És kicsit bővebben a zenekarokról: 

Lamb Of God zenekart 12 év után most újra láthatjuk Magyarországon. A legutóbbi lemezük 2020 júniusában jelent meg, azóta viszont a koronavírus járvány miatt nem tudták rendesen megmutatni a dalokat a világnak élőben, a tavaly márciusban megjelent Live In Richmond, VA koncertalbum viszont valamelyest kárpótlást jelenthetett, ezen ugyanis a teljes lemezt eljátszották élőben. A VI: Sturm Und Drang lemez utódja az első felvétel Art Cruz dobossal, hiszen 2019-ben a korábbi dobossal, Chris Adlerrel elváltak útjaik. Az egyszerűen csak Lamb Of God címre keresztelt lemezen Jamey Jasta (HATEBREED) és Chuck Billy (TESTAMENT) is vendégeskedik.
Facebook: Lamb of God
Weboldal: lambofgod

A Hate über alles c. legújabb Kreator lemez június 10.-én jelenik meg, és pontosan két hónappal később pedig már a Barba Negra színpadán is hallgatjuk a teuton thrash veteránok legfrissebb dalait. Az új anyag az első, amit Frédéric Leclercq basszusgitárossal készítettek.
Tavaly a Metalitalia podcastnak Mille ezt mondta a zenei irányról: “Ez most határozottan más. Nehéz leírnom, de azt hiszem, hogy ismét határozottan thrashesebb. Sok benne a dallam, és sok benne a hagyományos rész is, számos összetevő megjelenik benne az utóbbi négy-öt albumról, de van benne néhány nagyon régi vágású pillanat is. Szerintem ez határozottan a következő lépés.“
Facebook: Kreator 
Weboldal: Kreator

Cattle Decapitation legénységét nem kell bemutatni a grindcore és death metalt kedvelőknek; az 1996 óta aktív zenekar már hét nagylemezzel gazdagította a műfajt. Legutóbbi albumuk2019-ben jelent meg Death Atlas címmel, jelenleg pedig épp a stúdióban dolgoznak a folytatáson.
Facebook: Cattle Decapitation

 

Blood Incantation is friss lemezt készített, a coloradói technical death metal zenekar Timewave Zero című albumával viszont az első kettővel ellentétben – amelyen jó ízléssel keverik a technikás és pszichedelikus elemeket a klasszikus death metallal – egy ambient lemezt kaptunk.
Facebook: Blood Incantation

 

A Vended zenekarban két Slipknot tag, Corey Taylor és Shawn Crahan fia, Griffin Taylor és Simon Crahan járják apáik útját; tavaly novemberben a What Is It / Kill It című EP-vel mutatkoztak be.
Facebook: Vended

További hírekért itt tudtok követni minket:
Instagram: @haverockkozosseg
Facebook: Haverock Közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X