Kowalsky meg a Vega és a Zanzibár

 A Varázsszavak ereje

A Varázsszavak című album, amely áprilisban került forgalomba, hamar a közönség egyik kedvence lett. Úgy tűnik a „varázsképességű” szavakra nagy szükség van manapság! Megjelenés előtt jó szokásukhoz híven, három dallal adtak némi ízelítőt a várható zenei repertoárból. Mindhárom nótához képanyag is készült, melyeket a világhálón tették közzé:

Varázsszavak:

Sírig tart:

Mit mondjak még?! :

A lemez megjelenés után pár hónappal felkerült a Lélekszerelő és (a lemez egyik legzúzósabb dala a) Csend legyen című dalok képi megfogalmazása is.

Lélekszerelő:

Csend legyen:

Megismétlődött a két évvel ezelőtti, vagyis az előző lemez a Még nem éden eladási példányszámot dicsérő adata. Ezúttal is platina elismerést kaptak legújabb albumuk piacra kerülését követő egy hónapon belül, majd pár nappal később tripla platina lett. A fővárosban június 11-én a Barba Negra Trackben volt a nagyszabású lemezbemutató koncert, amelyre 5000 néző volt kíváncsi.  A folytatás szeptember 9-én egy úgymond lemezbemutató koncert 2. rész, amelyet szintén a Barbában tartanak. Az eseményen a Kowalsky meg a Vega vendége a Zanzibár zenekar lesz.

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X