Köteles Leander: Mi sem tudtuk, hogy ennyien állnak mögöttünk.

Pár hete volt a szombathelyi Végállomás klubban a Leander Kills koncert. Igen, ott voltunk, fotóztunk, most beszámolunk. A cikkünk csúszott, de jó okunk van rá, hiszen elcsíptük a zenekart egy interjúra. Ők készséggel válaszoltak, amit most el is olvashattok itt. Egyébként a buli megszokottan már hatalmas buli volt, nagy közönséget mozgatott meg, és óriási élményt adott nekünk, és azt gondoljuk mindenkinek aki ott volt.

Köszi ezúton is a bulit a szervezőknek, a zenekaroknak, és minden közreműködőnek.

Leander válaszait itt olvashatod:

– Nemrég új gitárost köszönthettünk a zenekarban. Mennyire lehet számotokra észrevenni a változást? (Zeneileg, vagy emberileg)

Vermes Andris kiváló gitáros, és nagyon aranyos ember, sőt már a kabalafiguránk is, mert amióta velünk van, szinte csak telt házas koncertjeink vannak. 🙂 A gitártémák előre meg voltak írva, valójában Máté részeit vette át, de természetesen érezhető valamennyire a változás, mert hát mindenkinek más idegrendszere van. Andris parádésan vette az akadályt, valójában egyedül bevágta a számokat, és próba nélkül tudtuk elkezdeni a tavaszi turnét. Ami jó, mert a próbálás nem erős oldalunk. 😀

– Halad egyenesen a Tavaszi turné. Eddig mennyire sikerültek jól a bulik?

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy az eddigi legjobb nézőszámokat produkálja ez a turné, amióta csak zenélek. Eltelt egy év, és mi is jobban összeszoktunk, egyben van a zenekar. A közönség pedig baromi hálás, amiért mi is hálásak vagyunk, és ezért ők még hálásabbak, szóval minden nagyon szép, és állat. 😀 Arról nem is beszélve, hogy az AWS és a USEME iszonyat show-t csinálnak, szóval nagyon jól összeállt ez a trió erre az országjárásra.

– Egy évesek vagytok a Kills formációval. Van valami nagyobb élmény, ami jobban megmaradt bennetek az egy év alatt?

Huhh, hát az első lemez első helyen nyitott a MAHASZ eladási listán, kábé túl vagyunk legalább 50 koncerten, volt ez a Tankcsapdás, Lopott könyvek feldolgozós ügy, volt A DAL 2017 dolog az Élet nótával, kijött egy koncert CD/DVD-nk, vagyis elég sűrű évet tudhatunk magunk mögött – és a java még csak most jön. 😉

– Szombathelyi koncerten elhangzott, hogy többen vannak mint tavaly. Ez minden helyen így van? Mennyire sikerült előre haladni a kezdetektől?

Legtöbb helyen legalább kétszer-háromszor annyian vannak, mint 2016-ban, ami – lássuk be – szép növekedés. Még kétszer kettőször kettő minden városban, és helyben is leszünk. 🙂

– Szerepeltetek a DAL műsorban, ahol bár nem nyertetek, nagy elismerésben volt részetek. Milyen volt megélni, és szembesülni azzal, hogy ennyi támogatást kaptatok?

Mi sem tudtuk, hogy ennyien állnak mögöttünk. Nekünk mindig is a közönség volt a legfontosabb, és kiderült, hogy szerencsére mi sem vagyunk nekik közömbösek. 😀 És nem feledkezhetünk meg arról, hogy a rock-metal szakma legnagyobbjai álltak ki mellettünk, és készítettek támogató videókat, amiért nagyon-nagyon hálásak vagyunk.

– Mik a tervek erre az évre? Új album, dal, klip?

Szeptemberre tervezzük a második lemezt, és amint lesznek új dalok, már toljuk is ki hozzájuk a videókat. Emellett nagyon szeretnénk a külföldet is „betámadni”: már alakulnak az őszi dátumok.

– Merre láthatnak még titeket a tavaszi turnén?

Április utolsó hétvégéjét Gödöllőn, és Sopronban zárjuk, aztán Szeged, és Kalocsa következik, de megyünk Egerbe, és Veszprémbe is, nyáron pedig fesztivál fesztivál hátán, illetve közben lesz egy Barba Negra Trackes bulink is, július 21-én. De az összes dátumért érdemes szétnézni a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/leanderkills/

Nagyon köszönjük a lehetőséget, további sikereket kívánunk az életben, a zenében. Maradjatok meg nekünk sokáig még. 🙂

A koncertet illetően egyébként hatalmas elismerés jár az összes fellépő zenekarnak, hiszen hozták a maximumot, ezzel a legjobb hangulatot teremtve a bulin! Köszönet, és Tisztelet nektek!

További képek itt:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=1932106390354457

Jelentkezz szerkesztőnek weboldalunkhoz!
Részletek, és jelentkezés az info@haverockkozosseg.hu
e-mailen.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X