Köpönyegforgatók – Csütörtökön este jön a következő klip!

Köpönyegforgatók – Csütörtökön este jön a következő klip!

 

Arcátlan popzene, hanyag eleganciával fűszerezve, a modernizált retro funk-rock eszközeivel tálalva. Hogy mit is takar ez pontosan? A nemrég alakult trió jellemzi magát ezekkel a szavakkal, de hogy pontosabb képet kapjunk az általuk képviselt műfajról, mindenképp érdemes megtekinteni első klipjüket, mely november 2-án debütált. Az Eső Után című dalt a Supersize Recordingban rögzítették a srácok, és a zenekar szülővárosában, Miskolcon forgattak le.

Az első dalt és klipet hamarosan, azaz egészen pontosan december 8-án, azaz most csütörtökön este 20 órakor követ is a második, melyet a Maketten című dalra forgattak, és amelybe az alábbi linken tudtok belenézni.

https://www.facebook.com/koponyegforgatok/videos/934020540075659/

Az első klip megtekintése a Youtube-on bőven túl van már a 2500-on, ami a közönség pozitív visszajelzését mutatja. A zenekart viszont nem csak a közönség, hanem a szakma is elismerte, hiszen néhány napja megnyerték az  I. Soundcheck Országos Zenei Tehetségkutatót. Aki lemaradt arról a bemutatkozásról, idén még két alkalommal pótolhatja. A Köpönyegforgatók zenekar december 22-én Miskolcon, a Cornerben, majd másnap, december 23-án, Budapesten, a Gozsdu Manó Klubban mutatkozik be a nagyközönségnek.

December 8-án, csütörtökön este 20 órakor pedig jön a következő klip! Az zenekart itt tudjátok kedvelni a Facebookon:

https://www.facebook.com/koponyegforgatok/

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X