Koncertbeszámoló! Végállomás!

Hello Világ!

 

Pénteken volt a Végállomás klubban a világ egyik legjobb bulija. 😀

Fellépők:

Lovecrose:
Srácok nagyon zúztak a színpadon, tényleg igyekeztek a legjobbat hozni! Meg is lett az eredménye, egy fantasztikus kezdés. A csapatnak egyébként nem olyan rég jelent meg új klipjük a Mennyem a poklom. Ezután sem tartanak pihenőt, hiszen nemsokára jön új videó anyaguk Távol névvel. Ezzel kapcsolatban kérdetünk is tőlük. Köszi a válaszokat Csiszár Ádámnak!

Hogy készültetek a bulira?

 

Egy pörgős lendületes műsorral készültünk, kizárólag saját dalokkal. Nagyon  lelkesek voltunk, és vártuk az estét, hiszen remek csapatok előtt melegíthettük a közönséget. Végül pedig be is igazolódott minden gyanú, a buli remek volt az első perctől az utolsóig. 🙂

Milyen bulira számítottatok?

 

Izgatottan vártuk, és végül még sokkal jobb lett mint amit vártunk. A Fatal Error és a Sunset kiváló csapatok, útóbbi banda fináléja minden képzeletet felülmúlt, bátran kijelenthetjük hogy a közepes közönség  létszám  ellenére életünk egyik legemlékezetesebb bulija volt. A Végállóba amúgy is imádunk játszani, az egyik kedvenc helyünk, kedvesek az emberek, mindenki partizik és itt mindig lelkesen fogadnak minket. Most is jó érzés volt látni hogy volt aki velünk énekelte az új dalainkat,  pl A Magunk útját, vagy A Mennyen a Poklomat. Reméljük a mielőbbi visszatérést Szombathelyre, imádtuk!

 Jön az új klip! Mit lehet erről tudni most?

 

A videó nemrég készült el. “Távol” címre hallgat és egy igazi odamondós szakítós nóta, természetesen lovecrose köntösben tálalva. A hozzá készített videó pedig egy szöveges (lyric) videó formájában jön ki, melyben a háttérben egy egyszerű kis sztori pörög, és pörgős jelenetek a zenekarról ahogyan éppen  toljuk a nótát. A videó most csütörtökön fog debütálni, érdemes figyelni a facebook oldalunkat, mert esemény is készül majd a megjelenéshez.

Ha jól láttam új dalok is felvételre kerülnek! Mit lehet tudni ezekről a nótákról?

 

3 újabb saját dal valamint egy feldolgozás van éppen készülőben. A felvételeken dolgozunk, és az eddigi 3 dalunk mellé készülnek a majdani megjelenő lemezre. Tematikájában, dallamvilágában követi az eddig elindult irányzatot, de zeneileg  lesznek meglepetések, pl új fajta zenei betétek, és sokkal döngolősebb témák mint az eddigiek. Az ének részekben is lesznek új fajta megoldások, az érzelmi töltet a régi marad, a dalok témája pedig nagyrészt társadalomkritika lesz, elszakadva egy kicsit az eddigi témáktól. A feldolgozás pedig nagyon döngölős, és partizós lesz, mi már most imádjuk, reméljük majd  szeretni fogják ha kijön! 🙂 Addig is erről minden más legyen meglepetés. Ezek közül pedig 2 dalhoz biztos készül videó valamilyen formában, hűen az eddigiekhez.

Nagy köszi a válaszokat!

Köszönöm a kérdéseket, A Rock legyen veletek! 🙂

Aztán volt még fellépő, például a Fatal Error! Király kis csapat, jobban fokozták a hangulatot ezzel egy nagyon forró pörgős bulit átadva a következő fellépőknek a Sunsetnek!

(sajnos kisebb technikai nehézségek miatt képekkel videóval most nem tudunk szolgálni! Amint a hibát helyrehoztuk minden kép felkerül facebook oldalunkra itt: www.facebook.com/haverockkozosseg)

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X