Koncert a Barba Negra Music Clubban november 9-én!

Hello Világ!

 

A Hammer Concerts bemutatja: Cradle Of Filth, Ne Obliviscaris, Bornholm koncert a Barba Negra Music Clubban november 9-én!

Hammer Of The Witches címmel július 10-én jelent meg a Cradle Of Filth új albuma, az ősz beköszöntével pedig meg is turnéztatják Európában. Jó hír, hogy magyar állomás is lesz, méghozzá a Barba Negra Music Clubban november 9-én. A turné nyitó bandája az extrém, death metalos progresszív zenéjét hegedűvel is színesítő Ne Obliviscaris lesz, akiknek dalait a sydney-i zenei konzervatóriumban is oktatják (!). A hazai vonalat pedig nem más, mint a nemrégiben új basszusgitárossal megerősített Bornholm képviseli.
Esemény ITT!

Az új Cradle Of Filth albumot a XV. századi boszorkányperek inspirálták, valamint a két német szerzetes, Heinrich Kramer és Jakob Sprenger 1486-ban kiadott boszorkányellenes könyve, a Malleus maleficarum. (Ez a könyv annak ellenére látott napvilágot, hogy nem kaptak rá engedélyt a kölni teológiai egyetemtől. Az inkvizítorként is hírhedt Kramer és társa rendszerezte a könyvben a boszorkányokkal kapcsolatos tudnivalókat és határozottan felszólították az embereket a boszorkányság üldözésére.) A lemezcím mellett a Goetic Justice alcím is erre utal, de a lett művész, Arthur Benzish készítette borító is boszorkányos tematikájú. A Hammer Of The Witches a Cradle Of Filth első albuma az új gitárosokkal, a cseh Ashokkal (ex-Root, ex-Inner Fear) és a skót Richard Shaw-val (Emperor Chung, NG26).

Az új dalok mellett igazi klasszikusokra is számíthatunk, legalábbis a setlist.fm szerint az elmúlt pár bulin csupa „sláger” is előkerült. Részletek ITT!

Cradle Of Filth: Enshrined In Crematoria hivatalos videó

A Ne Obliviscaris, akiknek dalait a sydney-i zenei konzervatóriumban is oktatják, tavaly novemberben jelentette meg második nagylemezét, a ‘Citadel’-t a Season of Mist gondozásában. Az extrém, death metalos progresszív zenéjét hegedűvel színesítő banda továbbfejlesztette hangzását az új korongra, ami esetükben jelent is valamit, hiszen tényleg változatos, sajátos stílussal bírnak. Aki kíváncsi a különleges muzsikára, mindenképpen csípje el a bandát Dani Filth-ék előtt.

Ne Obliviscaris: Curator

Új basszusgitárossal, valamint Sregh énekes nélkül halad tovább a megkezdett úton a Bornholm szeptember óta. Havancsák Gyula helyét a Tormentor egykori basszere, Farkas György vette át. Az új felállás a Cradle Of Filth előtt mutatkozik be itthon. Közben már az új lemez is a kanyarban van!

Hammer Concerts bemutatja: Cradle Of Filth, Ne Obliviscaris, Bornholm koncert
2015. november 9. hétfő  Budapest, Barba Negra Music Club
Belépő: elővétel 4999 Ft, a helyszínen 5999 Ft.

Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, a metalshop.hu oldalon, a Barba Negra Music Club jegypénztárában és online rendszerén, valamint a Ticketportal hálózatában

Jegyek kaphatóak az alábbi helyeken:

Barba Negra Music Club

Metalshop
Ticketportal

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X