Klippremier! Lovecrose – Nyughatatlan

Kijött egy újabb lemezelőzetes dal a zalaegerszegi Lovecrose zenekar második albumáról videóklipes formában. A dal a Nyughatatlan címet viseli, Németh Péter a Portrait Shot Photography-tól rendezte és forgatta le az anyagot a zenekarnak.

A dal a készülő második album újabb előfutára a már megjelent 3 dal után. A stúdiómunkálatokért szokás szerint Simi felelt a No Silence Sound Studioból. A dal témájában pozitív üzenetet közvetít az akaratról, és arról hogy erősnek, kitartónak és motiváltnak kell lenni még ha a világ és a körülmények ellenünk is dolgoznak.

A csapat belátható időn belül kijön a második albumával, ami az Edge records gondozásában készül, és melynek címe egyenlőre titok. Az eddig kijött 4 dal mellé tervben van még egy igen érdekes koprodukció is amely tervek szerint még lemezmegjelenés előtt hallható lesz. A tavaszi koncertszezonban a csapat a budapesti New Friend request mellé társul be több állomáson is, ahol hallható lesz többek közt ezt a 4 dal is. A tavaszi miniturnén többek közt Szombathely és Keszthely is szerepel, de a legközelebbi időpontban Dunaszerdahelyen lehet elcsípni a Lovecrose-t március 7-én.

Facebook: https://www.facebook.com/lovecroseband/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X