Készüljünk a fesztiválra!!! Interjúk

Hello Világ!

 

Már egy csak egy hét (se) és kezdődik az Alterába Fesztivál 7.

Sokszor leírtuk már, hogy mis is ott leszünk, és rajtunk keresztül tájékozódhattok a fesztről, hiszen mindig friss infókat, képeket  mutatunk majd! Hogy ezeket hol tudod elérni?

Weboldalunkon, minden nap pár szóban leírjuk az előző nap történéseit, és szolgálunk egy kis videóval ITT.

Aztán, ha követsz minket az instagramon ott is megtalálhatsz minket, és fotóinkat a fesztiválról.  ITT.

Vagy akár kövesd facebook oldalunk, hiszen ott is garantált a híradás. ITT

Ha a technika is engedi élő bejelentkezésünk is lesz akár nap közben, vagy akár egy koncert alatt. Ezt persze majd vissza is nézhetitek youtube csatornánkon.

altc

 Nahy de most nézzük miért érdemes a fesztiválra jönni, pár pontban:

1. Nagyon állat fesztivál, mi imádjuk.

2. Családias légkör igazi fesztivál hangulat, hiszen mi egy család vagyunk.

3. Ott leszünk mi is 😀 Egyik legjobb ok, hogy elgyere. 😀

( Plusz érv: Idén indítunk a kempingezőknek egy tesztet amit ha valaki nyer, ajándékot kap tőlünk, amit fesztiválon fellépő csapatok ajánlottak fel. Részletek a helyszínen)

Ha ezekkel nem tudtunk meggyőzni itt van pár kérdés, és válasz, amiket zenekaroknak tettünk fel! FIGYUUUU:

altp

Ocho Macho zenekarnál Gergőtől kaptunk pár választ:

1. Már többször játszottatok az Alterábán. Mennyire tartjátok jó bulinak a fesztivált?
Óriási dolog, hogy színpadon az összes menő bandát láthatják a rajongók, hiszen nem mindenki tud elmenni egy mega fesztre, éppen ezért is nagyon fontos az Alterába!

2. Közeleg a hetedik fesztivál! Hogyan készültök visszatérni?
Csak úgy, mint az összes koncertet, ezt is nagyon komolyan vesszük, de ide mindig valahogy hazatérünk:-)

3. Miért szerettek az Alterába fesztiválra járni?
Mert nagyon családias, de valahol mégis mega!

4. Milyen terveitek vannak még az idei évre?
Készülnek az új dalok, szeretnénk még több emberrel megszerettetni a zenénket!

5. Mit üzentek azoknak, akik ellátogatnak az Alterába fesztiválra?
Lazuljanak el és élvezzék!

Nagyon köszönjük! Viszont itt nincs vége hiszen több zenekart is megkerestünk a kérdéseinkel:

Ozone Mama Gábor Andris válaszai:

1. Mennyire tartjátok jó bulinak a fesztiválokat? 

Mindenképp jó buli, ha az ember egy helyszínen szeretne több olyan fellépőt látni egy nap, akit kedvel, a kérdés persze az, hogy a fesztiválok valóban nyújtana-e olyan felhozatalt, ami mindenkit kielégít .. Szeretek fellépni fesztiválokon, mert ott több emberrel és zenésszel találkozhatok, mint egy klubban és van ezeknek egy amolyan “nyaralás” hangulata, főleg ha jó idő van és a fesztiválok nagyrészt ugye nyáron kerülnek megrendezésre. Persze, ahogy öregszik az ember a fesztiválok látogatása egyre kényelmetlenebb tud lenni. (Macerás a szállás, a tisztálkodás, az utazgatás, a por, a parkolás és nyilván az árak is évről évre nőnek.) Én személy szerint már nem vagyok az az ottalvós fesztivál-látogató, mint voltam 18 éves koromban, ma már célirányosan látogatok fesztivált, ha van olyan zenekar, ami érdekel.
2. Közeleg a hetedik fesztivál! Hogyan készültök a bulira? 

Mivel elég sokat játszunk a nyáron, megpróbáljuk megfelelően “kondiban tartani” magunkat, célirányosan próbálunk, folyton cserélgetjük a setlist dalit és igyekszünk nem elhajlani minden buli után. 🙂
3. Szerintetek milyen különbségek vannak fesztiválok között? 

Főleg méretbeli, de hangulatbeli különbségek is vannak. Én a kisebb, családiasabb hangulatú fesztiválokat jobban kedvelem, ahol ráadásul könnyebb is egyik helyszínről a másikhoz eljutni. A környezet is fontos, de leginkább a fesztivál “szellemisége” és felhozatala az, ami szép emlékeket adhat az odalátogatónak. Nagyon sok jó zenekar van itthon és nem látni őket a fesztiválokon, maximum itt-ott, sok ember hangot is ad annak, hogy miért mindenhol ugyanazokkal a nevekkel találkozik.. Az Alterába viszont ebből a szempontból pont az érdekes fesztiválok közé tartozik a felhozatal tekintetében.
4. Milyen terveitek vannak még az idei évre?
Minél több helyre próbálunk eljutni és lesz határon-túli fesztivál is, ahol fellépünk, ez mindig izgalmas. Mivel az ősz és tél inkább klub időszak, ott értelemszerűen kevesebb embernek játszhat egy zenekar, ki kell használni a nyarat, ha van rá lehetőség. Ősszel mi előre láthatólag a magyar bulink mellett ismét ellátogatunk külföldi városokba. A többit majd meglátjuk, ha van rá időnk, lehet, hogy belekezdünk új dalok írásába is, viszont mivel idén nagyon elfoglaltak voltunk a tavalyi lemezünk turnéztatásával, promótálásával, ehhez kell egy nyugodtabb időszak. Nagyszerű év volt számunkra 2016, lett még egy Fonogram díjunk, voltunk a tengerentúl játszani, elkezdett játszani minket a Rock rádió, a Libri lett a terjesztőnk (köszi nekik), turnéztunk Európában is, és rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk.
5. Mit üzentek azoknak, akik ellátogatnak az Alterába fesztiválra?
Gyertek minél többen, a zene a megváltás és szabadság felé vezető egyetlen út. (A tiszteletes) 😀
Nagyon köszi a válaszokat, de itt még mindig nincs vége. 😀 
Brains válaszok:

1. Sziasztok! Ti is felléptek az Alterába fesztiválon! Milyen bulival számoltok? 

Eddig ritkán járunk ezen a környéken, reméljük ez szép lassan megváltozik 🙂 mi mindent megteszünk majd hogy a közönség és mi is jól érezzük majd magunkat.

2. Rohamosan közeleg a fesztivál. Hogyan készültök a bulira?

Nem az első fesztiválunk lesz idén így egy kiforrott műsort tudunk majd előadni. Kis változtatások biztosan lesznek de a koncert gerince megmarad. Azzal készülünk hogy sokat gyakorolunk rá.

3. Idén nálatok is pörög a fesztivál szezon. Milyen érzés különböző fesztiválokra látogatni? Mennyivel másabb egy-egy fesztivál? 

Nagyon jó érzés járni az országot és új emberekkel találkozni. Kezdőként minden zenész álma ez. Nekünk megadatott, sok munka van benne, néha nagyon nehéz, de nem cserélnék el semmire. (Na jó mondjuk űrhajós is szívesen lennék 🙂4. Milyen terveitek vannak még az idei évre?

Biztosan készülnek új számok az ősz folyamán egy-két új videoklip is túljutott már a tervezési szakaszon. Már most dolgozunk az őszi turnén. Télen pedig egy komolyabb külföldi turné is lesz.

5. Mit üzentek azoknak, akik ellátogatnak az Alterába fesztiválra? 

Kedd 11. Szétszakitjuk körmendet !

Köszi a választ! 🙂

Ugye megéri eljönni a fesztiválra? Főleg ha Alterábának hívják! Gyertek sokan, kövessetek minket instagramon, vagy a facebookon, vagy csak nézzetek rá weboldalunkra. 

—————————

Licitálj zenekaros csomagokra! Aki megnyeri a licitet a pénze Daganatos gyermekekért alapítványhoz kerül.

https://www.haverockkozosseg.hu/zenekari-aukcio/

Untitled-11-300x238

Támogassátok oldalunk! Részletek itt: info@haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X