Kedvenceink kedvencei – Poócza Nonsense András

Újabb sorozatot indítunk a Haverock közösség felületén. Mostantól hétről hétre olvashattok egy rövid összeállítást nálunk, amit kisebb/nagyobb zenekarokkal, zenészekkel csinálunk. A zenekar tagjai, illetve a zenészek toplistát állítanak fel kedvenc zenekarukból, filmjeikből stb. Így ti is jobban megismerhetitek őket, mit is szeretnek, vagy csinálnak a hétköznapokban. Múlt héten Hábetler Péter mutatkozott be, most pedig fogadjátok Poócza Nonsense András kedvenceit:

Sziasztok! Köszi a Haverocknak a felkérést! Igen nagy királyság ez a moccanásdi! Bocs a nem vulgáris stílusért b+! Poócza András DiCapribogyó Ilonka, 28 éves profi balerina vagyok a Haliból, New York szegény negyedéből. Szombathelyen Nonsense-ként is ismernek korpásabb körökben. Szeretem az összes stílust és igyekszem őket ötvözni a zenéimben de talán amik a legközelebb állnak a szívemhez az a palacsinta, és a feleségem. Sok zenekarban kiabáltam és/vagy gitároztam. Andersen meghalt, Manuphanktura, Eticatt… Mindegyik odalett, mert.. mert.. Bill Gates. Szeretek utazni, ha nem kell a messzebbnél közelebb jönni. Szeretem a finom ételeket mint például a narancssárgát, és bármikor képes vagyok magamtól leülni háttal lólépésben! Össze szedtem a top cuccokat nektek, mert miért ne! A wikipédia nem volt forrás. Eskü Nagyuram!

Top 10 zenekar:
Audioslave
Blacktop Mojo
Aerosmith
Seether
Shinedown
Korn
Muse
Radiohead
Kispál és a borz
Zselenszky féle Eleven Hold

 

Top 5 film:
Jack Jack – Avagy az igazi rocksztár az első próbán meghal
Az ír
Bolygó neve halál
Holt költők társasága
Joker

 

Top 3 sorozat
Disenchantment
Paradise PD
South Park

Top 3 könyv
Milan Kundera – Az élet máshol van
Holdosi József – Kányák
Gimpel Tomi – Hogyan szelidítettem villamost

 

Top 5 város
Budapest
Debrecen
Pécs
Sopron
Győr

 

Top 3 ital
Fehér Bor
Száraz Fehér Bor
Bor

 

Top 3 hangszer
Cselló
Szaxofon
Gitár

Andris mindezek mellett nagyon aktív a szombathelyi zenei életben, szerintünk egy nevezetessége is lehetne a városnak. 😀

Egyébként is közel áll szívünkhöz, hiszen a Haverock születésnapok visszatérő vendége volt sokáig, és bízunk benn hogy hozunk még össze majd ilyen Haverock szülinapot!

A videó címe lehetne a kezdetek! Persze nem Andrisnak, hanem nekünk. 😀

Nagyon köszönjük a válaszokat, további sikereket, és kitartást kívánunk.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X