KARTHAGO – 10 év után új nagylemez és óriáskoncert

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy sikerül hosszú ideig egyben tartani egy egységes felállást, a legendás KARTHAGO zenekar tagsága – Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán Zéro, Kocsándi Miklós, Szigeti Ferenc, és Takáts Tamás – pedig már 4 évtizede zenél együtt változatlan felállásban. Az idén 40 éves együttes február 22-én egy új, “Együtt 40 éve!!!” című nagylemezzel jelentkezik, a különleges jubileumot pedig egy óriási koncerttel ünneplik meg a Papp László Budapest Sportarénában.

10 év telt el a legutóbbi, 2009-es “Időtörés” album óta, ez idő alatt pedig egy újabb hard rock klasszikust készített el a hazai rockzenei színtér egyik legrégebb óta működő zenekara. A Hammer Records gondozásában érkező “Együtt 40 éve” lemez producere Szigeti Ferenc gitáros, a hamisítatlan, dinamikus Karthago hangzás pedig Varga Csaba hangmérnök munkája, aki a lemez keverését és maszterelését végezte. A felvételek a Green Studióban készültek 2018-ban, a lemezborító Hajnal Balázs munkája. Az első szöveges videó a “Semmiért lázadtál” című dalhoz máris elérhető a kiadó Youtube csatornáján.

 

A 10 vadiúj dalt tartalmazó “Együtt 40 éve!!!” nagylemez mindössze 1000 darabra limitálva, akusztikus bónusz CD-vel, exkluzív csomagolásban, ajándék poszterrel érkezik. A csak itt, ebben a formában elérhető akusztikus lemezen 13 klasszikus dal kapott helyet, köztük olyanok, mint “A fények, a hangok, az árnyak”, “Requiem”, “Apáink útján”, “Keleti éj”, illetve a “Senki lánya”. A felvételeket a Ram Colosseum-Rock Múzeumban készítette 2015-ben Csordás Zoltán, az utómunka a Jankai Stúdióban és a Zolasound Stúdióban zajlottak. A kiadvány ezen verziója jelenleg csak a Karthago előrendelői oldaláról rendelhető meg a készlet erejéig.

A friss anyag ultra-limitált -500 db- vinyl (“bakelit”) verzióban is elérhető lesz a zenekar fanatikus rajongói számára. A magas minőségű, gyönyörű kivitelezésű 12”-es LP a CD lemezek megjelenése után pár héttel érkezik.

Új Karthago kiadványok előrendelése:
karthago.band/

A jubileum megkoronázásaképp április 13-án, szombaton egy hatalmas születésnapi koncertet ad a zenekar a Broadway Event Kft. szervezésében a Papp László Budapest Sportarénában, ahol az elmúlt 40 év felejthetetlen dalai mellett felcsendülnek az új szerzemények is.

Karthago / Együtt 40 éve!!! óriáskoncert Facebook esemény:
www.facebook.com/events/272038520107782/

Karthago / Együtt 40 éve!!! óriáskoncert Facebook esemény:
www.facebook.com/events/272038520107782/

KARTHAGO 2019:
Gidófalvy Attila: billentyűk, vokál
Kiss Zoltán Zéro: Basszusgitár, vokál
Kocsándi Miklós: dob, vokál
Szigeti Ferenc: gitárok, vokál
Takáts Tamás: ének

KARTHAGO – EGYÜTT 40 ÉVE!!!
(2019 / Hammer Records)

1. Nincs határ

2. Semmiért lázadtál

3. Döntened kell

4. Valahol…

5. Rock a vérünk

6. Legyek én a zenéd!

7. Örök körforgás

8. Szabadnapos szenvedély

9. Eltévedt szív

10. Fordult a világ

KARTHAGO – AKUSZTIKUS KONCERT
(2019 / Hammer Records)

1. A fények, a hangok, az árnyak

2. Barátok nélkül

3. Apáink útján

4. Senki lánya

5. Néma asszony

6. Csak a zene

7. Egy nap az élet

8. Mert szerettél

9. Indulj tovább

10. Hitvallás

11. Requiem

12. Keleti éj

13. 30 év után

Karthago Facebook:
www.facebook.com/karthagoband/

 Karthago hivatalos honlap:
www.karthagoband.com/

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X