KabinLáz: itt a friss klip!

2021 július 4.-én debütált a püspökladányi KabinLáz zenekar legújabb klipje, amely Az utolsó című dalhoz készült. Ez a 2021-ben megjelent Kihajolni veszélyes c. EP zárótétele.

(Dobj egy lájkot Facebook-oldalunkra is:)

A zenekar ezeket mondta el a klippel kapcsolatban:
“Már régóta szerettünk volna erre a dalra vizuális képanyagot is, hisz ez teljesen már, mint bármi, ami eddig kikerült a kezeink közül.
A klipben ugyanúgy Tibi (Hajdu Tibor dobos) felesége, Hajdu-Krémer Nóra Lili szerepel, aki az  EP-re is feljátszotta a hegedű témákat.
Ki kell emelni a videót megalkotó Kecskeméti Ákost is, aki a Húsevő mintát, a Kihajolni veszélyes EP borítóját és már megannyi szuper dolgot csinált nekünk. Ákos bár körösladányi születésű, de Sopronból utazott le ezért és a Mindenen Keresztül zenekar videoklipjéért. Ide tartozik, hogy a klip zenekaros részei Körösladányban készültek a Bojti Tanyán, amiért ezer hála és köszönet a Bojti fivéreknek.
Ezzel a videóval szeretnénk lezárni a ‘Kihajolni veszélyes’ lemez körüli munkálatokat és jelezni, hogy már nekiálltunk a harmadik KabinLáz nagylemez megírásának.”

Az EP-t itt tudjátok meghallgatni:
Spotify: https://spoti.fi/37RTza0
Deezer: https://bit.ly/31fLycp
iTunes: https://apple.co/37ITEwF
Google Play: https://bit.ly/2RNNiqe

További hírekért kövessetek minket itt:
Instagam: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldalhttps://www.haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X