KabinLáz – Húsevő dalmegjelenés

Megjelent a püspökladányi KabinLáz zenekar őszre tervezett új anyagának előfutára, a szöveges videóval megtámogatott Húsevő. A felvételek a debreceni MMP Stúdióban készültek, SzegPisti irányításával, a szöveges videó Kecskeméti Ákos ( In Spot Photo-Video ) munkája. Az új lemezzel szeretnénk nyitni egy szélesebb közönségréteg felé, ugyanakkor a hangulat és a mondanivaló maradt a régi. A dalhoz készült egy saját mintás póló is, amit a csapat facebook oldaláról meg is lehet rendelni. A zenekart legközelebb szeptember 27-én, Békéscsabán a Narancs Rock Café-ban lehet élőben elcsípni a Mudfield és a Colmena zenekarok társaságában.

Képtalálat a következőre: „kabinlaz zenekar”

Ezen kívül a márciusban megjelent “Milenneha” című kislemezről is elmondott pár információt a csapat.

“A Milenneha EP nem tekinthető önálló sorlemeznek. Inkább amolyan különleges kiadvány, amivel igazságot szolgáltattunk két “hányattatott sorsú” régi szerzeményünknek. Ezek a dalok – amellett, hogy a KabinLáz indulásával nagyjából egyidőben születtek – a zenekar lazább, könnyedebb oldalát villantják fel (legalábbis zeneileg). A Milenneha című nótát eddig semmilyen formában nem rögzítettük, az Álomféreg pedig a 2014-es bemutatkozó demón szerepelt címadóként, de mindig is úgy éreztük, hogy jobb hangzást érdemelne. Az EP elkészítésének lehetőségét a 2018.07.13-án, Kondoroson megtartott I. Betyár Rockzenei Tehetségkutatón nyertük, a felvételek és az utómunkálatok a Híd Média Stúdióban zajlottak Drobek Attila irányításával, a borító Tőkés Anikó munkája.
A címadó dalunkra Zagyva Zsolti barátunk készített egy nagyon hangulatos videót, amiben az elmúlt 6 évünk legboldogabb pillanatait gyűjtöttük össze. Második dalunk pedig egy régi-új szerzeményünk, ami a KabinLáz indulásával nagyjából egyidős Álomféreg 2019-es verziója. Ezt a dalt Papp Lajos a Dying Wish-ből támogatta meg egy nagyon hangulatos szöveges videóval. Nézzétek/hallgassátok szeretettel!”

https://www.facebook.com/kabinlaz/

https://www.instagram.com/kabinlaz_zenekar/

https://spoti.fi/2BsCi9o

https://bit.ly/2SolmLp

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X